Iholle hehkua hääpäivään

Kuulaan meikin salaisuus on helmiäishohtoinen iho. Heleän ihon saa päivävoiteella, joka sisältää valoa heijastavia pigmenttejä. Helmen muuttumisleikissä vieraillut Sinikka Hepola sai ihon kosteutusvinkkejä hääpäiväänsä varten.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto levitti Sinikalle päivävoiteen, joka kirkastaa ja raikastaa ihoa. Valoa heijastavat pigmentit takasivat, että päivävoide sopi erinomaisesti kuulaan häämeikin alle. 25-35-vuotiaille naisille sopiva hoitolinja vastaa nuorten aikuisten tarpeita. Iholle kaivataan kirkkautta ja raikkautta, mutta ei vielä liikaa hoitavuutta.

Riia muistutti, että päivävoiteella voi vaikuttaa myös meikin pysyvyyteen. Päivävoide pitää levittää myös kaulalle ja dekolteelle. Keväällä on erityisen tärkeää valita päivävoide, joka sisältää suojakertoimen auringon haitallisia säteitä vastaan. Ulkona oleiluun sopii päivävoiteiden kevyt suojakerroin, mutta auringonottoa varten on valittava korkean suojakertoimen aurinkovoide.

Valoa heijastava päivävoide sopii morsiamelle

Sinikan iholle levitettiin Nivean uutuustuote NIVEA Natural Beauty Beautifying Moisturizer. Erittäin pehmeän ja kevyen päivävoiteen hoitava koostumus heijastaa valoa ja tasoittaa ihon pieniä epätasaisuuksia väripigmenteillä. Iho näyttää tasaiselta ja luonnollisen kauniilta. Tuote sisältää UVA- ja UVB-suojakertoimen 6.

Päivävoiteen kaveriksi Riia suositteli samasta sarjasta silmänympärysvoidetta, joka toimii valokynän tavoin. Voide heijastaa valoa ja hoitaa herkkää silmänympärysihoa.

Ihon voi puhdistaa hellävaraisella NIVEA Natural Beauty Beautifying Daily Peeling kuorivalla puhdistusgeelillä. Tuotteen kermainen vaahto puhdistaa kasvot hellästi.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat