Mainos

"Ihmisläheinen johtaja, positiivinen ystävä" – Australian lentoturmassa kuoli yrityspomon koko 5-henkinen perhe

Sydneyn läheisyydessä sattui uudenvuodenaattona lentoturma, jossa menehtyi brittiläinen Compass Groupin toimitusjohtaja Richard Cousins perheineen. Kollegat ja ystävät kertoivat BBC:lle jäävänsä kaipaamaan perhettä.

– Hän oli ihmisläheinen ja asiallinen johtaja, jonka tapa johtaa vei yrityksen huipulle, Paul Walsh luonnehtii edesmennyttä kollegaansa BBC:lle.

Richard Cousins oli kuollessaan 58-vuotias. Lentokoneturmassa menehtyi myös koko miehen perhe, jotka kaikki menehtyivät koneen syöksyessä jokeen. Perheeseen kuuluivat Cousinsin vaimo, toimittaja Emma Bowden, 48, hänen 11-vuotias tyttärensä Heather sekä Cousinsin pojat, 23-vuotias Edward ja 25-vuotias William.

Myös lentokonetta ohjannut pilotti Gareth Morgan kuoli onnettomuudessa.

Onnettomuuden tutkinta voi kestää vielä kuukausia, eikä sen syy ole toistaiseksi selvillä.

Perheen äiti tunnettiin hyvänä ystävänä

Emma Bowden tunnettiin perheystävien keskuudessa hyvänä ystävänä ja positiivisena ihmisenä. Emma Bowden työskenteli OK!-aikakauslehden kulttuuritoimittajana.

– Bowden oli positiivinen ihminen, joka persoonallaan levitti iloa ympärilleen, perheystävä Jan Gleeson kommentoi BBC:lle.

Gleeson luonnehti Bowdenin tytärtä Heatheria persoonaksi, joka on aina hyvää seuraa.

Richard Cousinsin poika William oli pressijohtaja Open Britain -kampanjassa, joka vastustaa Britannian eroa Euroopan Unionista.

– Hän oli poikkeuksellinen nuori mies, joka suhtautui työhönsä ylpeästi, Open Britainin puheenjohtaja Ronald Rudd luonnehti BBC:lle.

Kansanedustaja Chris Leslie kommentoi Twitterissä William Cousinsin poismenoa toteamalla, että Cousins oli poikkeuksellisen lahjakas pressijohtaja, jota kaikki jäävät syvästi kaipaamaan.

Richardin toinen poika, Edward Cousins, valmistui vastikään yliopistosta. BBC:n mukaan hänen ystävänsä Alex Brinkman kommentoi Facebookissa, että turmassa menehtynyt Edward oli huumorintajuinen ystävä ja valoisa persoona. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.