Love Island -juontaja teki vuosi sitten itsemurhan – uutuusdokumentissa avataan hänen elämäänsä: "Se solvaaminen oli todella kauheaa"

6:11
Itsetuhoiset ajatukset ovat yleistyneet jopa lapsilla – näin toimii kriisipuhelin, jonka tarve on kasvanut korona-aikana

Caroline Flackin läheiset ovat pääseet ääneen uutuusdokumentissa. 

Love Island UK -realitysarjan juontaja Caroline Flack teki vuosi sitten itsemurhan 40-vuotiaana. Hän kuoli hirttäytymällä, kertoi Telegraph tuolloin.

Vuosi kuoleman jälkeen Channel 4 -kanava julkaisi Carolinen elämästä kertovan dokumentin. Siinä kuullaan hänen kaksoissisartaan Jodya sekä äitiä Christinea. Perheen lisäksi dokumentissa on päässyt ääneen hänen läheisiään ystäviään, kuten poplaulaja Olly Murs ja televisiojuontaja Dermot O'Leary.

Yö ja päivä

Äiti ja kaksoissisko pureutuvat dokumentissa muun muassa siihen, minkälainen persoona Caroline oli lapsena. Dokumentissa nähdään hellyttäviä videoklippejä tähden lapsuus- ja teinivuosilta, jotka osoittavat, kuinka hän rakasti esiintymistä.

Äiti kertoo, kuinka kaksoissisaret olivat kuin yö ja päivä.

– He olivat toistensa vastakohdat. Jody on se positiivinen, Carrie puolestaan se negatiivinen. Sellainen hän on ollut lapsesta saakka, hän oli joko hyvin korkealla tai alakuloinen.

– Hän ei lakannut itkemästä, vaikka kuinka yritti. Sitten hän keräsi itsensä, äiti Christine kertoo.

Perhe puhuu myös siitä, kuinka Caroline kamppaili sydänsurujen kanssa teini-ikäisestä lähtien.

– Hän otti eronsa hyvin raskaasti ja masentui. Sama kaava toistui aina samanlaisessa tilanteessa. Hän koki sydänsurut mahdottomina, äiti kertoo.

Muutamaa kuukautta ennen kuolemaansa Carolinen miesystävä, tennispelaaja Lewis Burton, 27, syytti häntä pahoinpitelystä. Tapauksen myötä Flack joutui vetäytymään Love Island UK -pestistään. Oikeudenkäynnin oli määrä alkaa viime maaliskuussa. 

Katala somemaailma

Olly ja Dermot kertoivat puolestaan siitä, miten negatiivinen kommentointi sosiaalisessa mediassa vaikutti Carolineen.

– Hän vihasi niitä, muttei voinut elää myöskään ilman sitä, Dermot totesi.

– Se solvaaminen, mitä hän sai, oli kauheaa, todella kauheaa. Ne kommentit satuttivat häntä joka päivä, ne vaikuttivat paljon häneen.

Carolinen entinen agentti Polly Hillyritti auttaa häntä asiassa.

– Yritimme vieroittaa häntä sosiaalisesta mediasta, mutta en usko, että onnistuimme koskaan lopulta siinä, valitettavasti. Sanoisin, että ne kommentit tuhosivat häntä hieman. Hän kärsi.

– Kun Carolinen näki kasvotusten, hän väitti, että kaikki on kunnossa, vaikka niin ei todellakaan ollut.

Myös äiti yritti saada tytärtään vieroittautumaan sosiaalisesta mediasta.

– Yritin sanoa, että älä lue niitä ja puhua asiasta hänen kanssaan, mutta hän oli silti puhelimellaan.

Kuvassa Caroline ja Olly Murs. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja