"Ihmeellistä!" Mika Häkkinen tylytti Viaplayllä F1-menestyjätallin kuskia – viikonloppu sai kammottavan lopun

Red Bull teki vastaikää jatkosopimuksen meksikolaisen Sergio Perezin kanssa. Nyt ratkaisu näyttää entistä erikoisemmalta.

Red Bullin tallipäällikön Christian Hornerin mukaan sopimus on mallia 1+1-vuotinen. Varmaa on se, että Perez ajaa Red Bullilla ainakin ensi kaudella.

Perezin Kanadan GP -viikonloppu oli totaalinen pannukakku. Meksikolainen jäi jo lauantain aika-ajossa ensimmäiseen osioon, oltuaan 16:s.

Tämän jälkeen F1:n kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen tylytti Pereziä Viaplayn lähetyksessä.

– Eihän sitä viitsisi koko aikaa hakkua, mutta onhan se fakta, kun pitää verrata tallikaveriin, että ero on aivan liian suuri. Varsinkin nyt kun talli tekee parin vuoden jatkosopimuksen kuljettajan kanssa, joka ei pysy yhtään kärjen vauhdissa. Onhan se ihmeellistä! Häkkinen hämmästeli.

Häkkinen oudoksui myös sitä, miten Perez syyttää ongelmistaan Red Bullin tallia, vaikka samaan aikaan energiajuomayhtiön toinen kuski Max Verstappen ajaa joukon kärjessä.

Perezin Kanadan GP -viikonloppu sai kammottavan lopun, kun hän ajautui seinään sunnuntain kisan loppuvaiheilla. Perez lipesi ajolinjan ulkopuolelle, minkä jälkeen hänen Red Bullinsa liukui perä edellä ratavalleihin.

Takasiipi rikki ja homma oli siinä.

Perez on kuljettajien MM-pisteissä vasta viidentenä (107). Hän on kerännyt alkukauden yhdeksästä kisasta 87 pistettä vähemmän kuin hänen tallikaverinsa Verstappen, joka on kuljettajien taulukon kärjessä.

Verstappen voitti sunnuntain Kanadan värikkään kisan.

Lue myös:

    Uusimmat