Tätä et nähnyt F1-lähetyksessä: Max Verstappenin mitta täyttyi, lateli painokelvotonta tekstiä – "Naurettavaa, voimmeko jo lopettaa tämän?"

0:42
Max Verstappenin mitta täyttyi F1-pressissä, lateli painokelvotonta tekstiä: "Naurettavaa – voimmeko jo lopettaa tämän?"

Red Bull -tähti Max Verstappen on kyllästynyt kysymyksiin hänen ja Mercedeksen Lewis Hamiltonin väliseen kolariin liittyen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Venäjän GP 24.9.-26.9.
Su: Venäjän GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Verstappenin odotetaan haastavan Unkarissa sunnuntainta hänen edeltään starttaavat Mercedes-kuskit Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas. Red Bull -kuljettaja taipui aika-ajossa kolmanneksi, mutta lähtee kisaan pehmeämmällä rengasseoksella kuin Hamilton ja Bottas. 

Kaksi viikkoa sitten Britannian GP:ssä Verstappenin ja Hamiltonin välillä rytisi. Hollantilainen sinkoutui ratavalleihin kovavauhtisen kolarin seurauksena, ja vaikka Hamilton sai tapauksesta 10 sekunnin aikasakon, brittitähti voitti. 

Asiaa on puitu tiiviisti ja näyttävästi siitä lähtien, ja nyt Verstappenilla alkaa olla mitta täynnä. Hän kutsui asian vatvomista "naurettavaksi" aika-ajon jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. 

– Voimmeko jo lopettaa tämän? Verstappen ärähti. 

Pääkuvan video: Max Verstappen hermostui F1-pressissä ja lateli painokelvotonta tekstiä, kun häneltä kysyttiin taas taistelusta Lewis Hamiltonin kanssa. 

Verstappen jäi paalutaistossa yli 0,4 sekuntia Hamiltonista. Hän ajoi päivän parhaan vetonsa toisessa osiossa. 

– Minulla ei vain ollut samanlaista pitoa (kuin toisessa osiossa). En tiedä oliko kyse radasta vai renkaista, mutta oli vaikea saada samanlaista tasapainoa autoon. 

Lähde: crash.net

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja