F1-mestari sohaisee Red Bullin valtavaa ongelmaa: "Eivät voi antaa tämän jatkua"

F1-sarjan entinen maailmanmestari Jenson Button antaa kritiikkiä Red Bullin Sergio Perezille.

Perezin kausi on ollut tähän asti todella heikko. Perez aloitti kauden pirteästi ajamalla neljästi palkintokorokkeelle, mutta meksikolaisen viimeaikaiset suoritukset ovat olleet luvalla sanoen surkeita.

Iso-Britanniassa Perez jäi täysin ilman pisteitä, kun hän ajoi ruutulipulle vasta sijalla 17. Samaan aikaan Verstappen ajoi omalla Red Bullillaan toiseksi.

Perez on kuljettajien MM-pistetaulukossa sijalla viisi, mutta McLarenin Oscar Piastri ja Mercedeksen George Russell voivat hyvinkin pyyhältää meksikolaisen ohi jo Unkarissa.

F1-maailmanmestaruuden kaudella 2009 voittanut Jenson Button kritisoi Perezin suoritusta voimakkaasti.

– Se on massiivinen ongelma. Tämä oli todella kamala viikonloppu. Hän oli myös epäonninen jollain tavalla, eikä näin käy joka viikonloppu, Button sanoo Sky Sportsille.

Perez solmi kesäkuussa kaksivuotisen jatkosopimuksen Red Bullin kanssa. Kehnot esitykset ovat kuitenkin käynnistäneet spekulaatiot siitä, voiko Perez sittenkään jatkaa Red Bullin kisakuljettajana.

Button uskoo Red Bullin pohtivan tällä hetkellä kuumeisesti Perezin tulevaisuutta.

– He ovat takajaloillaan. Perezin on ajettava vähintäänkin pisteille, jos hän ei kykene ajamaan maaliin Maxin perässä. He eivät voi antaa tämän jatkua ikuisesti. Jos hän ei seuraavassakaan kisassa saa pisteitä, ennen pitkää heidän on vedettävä hänet ulos autosta ja laitettava joku muu tilalle, Button painottaa.

Lue myös:

    Uusimmat