Mainos

Hyvinkään yliajosta epäilty jäi kiinni – poliisi pääsi jäljille yleisövihjeen avulla

Poliisi on saanut kiinni viime yönä Hyvinkäällä tapahtuneen yliajon epäillyn tekijän, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi tiedotteessaan.

Yliajo tapahtui klo 04.00 jälkeen Hämeenlinnantien ja Veikkarinkadun risteyksen läheisyydessä Hyvinkäällä. Epäilty ja hänen autonsa ovat nyt poliisin hallussa.

Poliisi pääsi epäillyn tekijän jäljille yleisövihjeen perusteella ja hänet otettiin kiinni illalla kello 17.30 Hyvinkäältä. Epäilty on paikkakuntalainen vuonna 1987 syntynyt mies.

Poliisi esittää kiitokset vihjeiden antajille.

Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä kuolemantuottamuksesta ja liikennepaosta. Tutkinnanjohtaja Markku Lylykankaan mukaan esitutkinta ja miehen kuulustelut jatkuvat torstaina.

Ohikulkija löysi kello 4.23 Hämeenlinnantieltä kuolleen miehen ajoväylältä Veikkarinkadun risteyksen tuntumasta, Autosalpa-liikkeen kohdalta. Poliisin mukaan uhri on vuonna 1932 syntynyt hyvinkääläismies.

Mies oli liikkeellä turkoosinvärisellä polkupyörällä. Mies oli ajanut pyörällään maantien reunassa eikä tien vieressä kulkevalla kevyen liikenteen väylällä.

Maantiellä on 80 kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.