Huutokauppakeisarin vaimo Heli Palsanmäki suututti suomalaiset lomakuvallaan: "Järkyttävää eläinrääkkäystä"

0:26

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäen Heli-vaimo on saanut Facebookissa aikaan negatiivisten kommenttien tulvan julkaisemalla kuvan härkätaisteluareenalta.

Heli Palsanmäen tuore kuva espanjalaselta härkätaisteluareenalta on kirvoittanut Facebookissa keskustelun koskien eläinten oikeuksia. Nimipäivänsä kunniaksi kuvan julkaisseen Palsanmäen tuoretta kuvaa arvostellaan kipakasti kommenttikentässä.

– Onnea, mutta järkyttävää eläinrääkkäystä nuo härkätaistelut. Jokainen fiksu boikotoi, eräs Facebook-käyttäjä kirjoittaa,

– En ikinä menisi katsomaan härkätaistelua. Enkä ratsastaisi norsulla. Tai menisi valokuvauttamaan itseäni esimerkiksi tiikerin kanssa. Itse asiassa boikotoin kaikkia maita, joissa näin näkyvästi käytetään eläimiä julmasti hyväksi matkailun edistämiseksi, toinen kommentoi.

"Pahoittelut"

Heli Palsanmäki reagoi pian itse saamaansa kritiikkiin ja pahoittelee aiheuttamaansa mielipahaa. Palsanmäki vakuuttaa, että kuva on otettu härkätaisteluareenalta, joka ei ole enää perinteisessä käytössä.

– Pahoittelut teille, jotka ette pitäneet tästä lomakuvasta mikä on otettu Espanjassa Mijaksen kylässä olevasta härkätaisteluarenaalta, joka on nykyään museo. En siis suosi eläinrääkkäystä missään muodossa! Jokainen eläinrääkkääjä saisi mun puolesta saada samanlaisen kohtelun itse kun on eläimelle tehnyt! Tämän päivityksen pointti oli ainoastaan jakaa mukava lomamuisto ja kiittää kaikkia, jotka muistivat minua nimipäivänä. Kiitos ja anteeksi, Heli Palsanmäki kirjoittaa.

Lähde: Facebook

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja