"Huuto-orgasmi" hämmensi kesken filharmonikkojen konsertin Los Angelesissa

Los Angelesin filharmonikkojen esitys oli viime perjantaina poikkeuksellisen nautinnollinen, kun yksi esitystä kuunnelleista naisista tuntui saavan äänekkään orgasmin, joka ei jäänyt keltään huomaamatta.

Viime perjantaina Walt Disney Concert Hallissa soittivat Los Angelesin filharmonikot. Kesken Tšaikovskin viidennen sinfonian musiikkitalon parvelta alkoi kuulua kuitenkin esitykseen kuulumatonta huutoa.

– Kaikki vähän niin kuin kääntyivät katsomaan, mitä tapahtui, kertoi esitystä seurannut Molly Grant  Los Angeles Timesille.

Grant istui lähellä henkilöä, joka kiinnitti muiden huomion.

– Näin sen tytön sen jälkeen, kun se tapahtui, ja oletan, että hän... sai orgasmin, koska hän hengitti raskaasti ja hänen kumppaninsa hymyili ja katsoi häntä.

Grant ei tapauksesta hätkähtänyt.

– Se oli melko kaunista.

Äänekäs kokovartalo-orgasmi?

Grant ei tosiaan ollut ainoa, joka raportoi kuulleensa voihkintaa.

– Los Angelesin filharmonikkoja eilisiltana katsomaan menneet ystävät raportoivat, että kesken esityksen joku nainen sai huuto-orgasmin siihen pisteeseen asti, että koko orkesteri lakkasi soittamasta. Jotkut ihmiset todella osaavat elää, kuvaili puolestaan journalisti Jocelyn Silver  twiitissään.

Säveltäjä ja musiikkituottaja Magnus Fiennes kuvaili kuulemaansä ääntä Twitterissä henkilöksi, joka sai "äänekkään ja täyden kokovartalo-orgasmin". 

– Orkesteri jatkoi kohteliaasti soittamista, Fiennes totesi vastoin Silverin kuvailuja.

waltdisneyconcerthall (1)
Walt Disney Concert Hallissa todistettiin erikoista tapahtumaa.

Esitystä katsomassa olleet kertovat Fiennesin tavoin, että orkesteri jatkoi keskeytyksettä esitystään. Myös LA Times on sittemmin vahvistanut, että orkesteri jatkoi soittamistaan, eikä muita häiriötekijöitä ollut.

Tältä konsertissa kuulunut "orgasmi" kuulosti – mutta oliko se orgasmi lainkaan?

Sosiaalisessa mediassa alkoi myös kiertämään tallenne tilanteesta.

Los Angeles Timesille kuulemastaan jutelleet haastateltavat tunnistivat ääninauhan voihkinnan samanlaiseksi kuin esityksessä kuulemansa.

Kuuntele, miltä kohuttu ääni kuulosti.  Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hän oli vain todella nolostunut"

Täysin varma ei voi olla siitä, mitä yleisön joukossa oikeasti tapahtui. "Huuto-orgasmin" saanutta naista ei ole tunnistettu.

Jotkut yleisön jäsenet ovat pohtineet, mahtoiko nainen sittenkin ollut vain nukahtanut ja äännellyt herätessään. Jotkut miettivät LA Timesin mukaan, oliko naisella jokin hätä.

Tähän teoriaan sopii naisen takana istuneen henkilön kuvaus:

– Aika nopeasti hän ikään kuin laskeutui kumppaninsa olkapäitä vasten ja sitten hänen syliinsä. Sitten hänen vartalonsa meni veltoksi. Ehkä viisi sekuntia myöhemmin hän ikään kuin heräsi, ja silloin hän päästi huudon.

Joku kysyi naiselta, oliko tämä kunnossa, ja tämä kertoi olevansa.

– Tiedän jonkun maininneen, että hän hymyili, mutta olen aika varma, että hän oli vain todella nolostunut, koska muut katsoivat häntä, eräs yleisön jäsen totesi LA Timesille.

Musiikkiagentti Lukas Burton kehui naisen ääntelyä "ihanasti ajoitetuksi".

– Ei voi tietää tarkalleen, mitä tapahtui, mutta vaikutti hyvin selvältä, että ääni oli puhtaan fyysisen ilon ilmaisu, Burton kuvailee.

Katso myös: Miksi orgasmi on niin tärkeä?

Iso O - matka hekuman huipulle 8:10
Erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström vieraili Huomenta Suomessa puhumassa naisen orgasmeista. Miksi naiset teeskentelevät orgasmin? Miksi orgasmi on niin tärkeä asia? Miksi ajatellaan, että seksi loppuu, kun mies saa orgasmin? Voiko olla hyvää seksiä ilman orgasmia? Haastattelu vuodelta 2018.

Lue myös:

    Uusimmat