Huuhkajien tähtipelaaja saatetaan myydä kesällä – pienentynyt rooli Suomen maajoukkueelle huolestuttava tekijä

Huuhkajien tähti Glen Kamara saattaa olla myynnissä tänä kesänä. Rangersin päävalmentaja Michael Beale vihjasi seuran harkitsevan keskikenttäpelaajansa kauppaamista uusiin maisemiin.

– Glen on mielestäni 27-vuotiaana siinä iässä, että hän joko lähtee tai jää tänne loppu-uransa ajaksi, Beale kommentoi Daily Recordin mukaan.

– Hän tulee olemaan joko hamaan tulevaisuuteen täällä tai me myymme hänet ehkä kesällä.

Kamara siirtyi Rangersiin Dundeesta tammikuussa 2019. Suomen A-maajoukkuepelaaja on pelannut lähes 200 ottelua skotlantilaisseuran edustusmiehistössä.

Kamaran rooli Rangersissa pienentyi tällä kaudella. Keskikenttäpelaaja on mahtunut avaukseen vain kerran helmikuun jälkeen.

Kilpailu peliajasta tulee olemaan entistä kovempaa seuraavalla kaudella. Kieran Dowell saapuu Rangersiin päättäessään sopimuksensa Norwichin kanssa kesäkuun lopussa. Nicolas Raskin on tehnyt puolestaan vaikutuksen saavuttuaan Belgiasta Standard Liegestä tammikuussa.

Rangersia vuodesta 2017 asti edustaneen Ryan Jackin tehtyä myös jatkosopimuksen, Kamaran tilanne on vaikea vaihtoehtojen määrän kasvaessa skotlantilaisseurassa.

– Kaikki on Glenin suhteen auki. Hänen pitää kuitenkin tarkastella kilpailua roolista harjoituskaudella ja päätettävä, tuleeko hän saamaan tarpeeksi peliaikaa täällä, Rangers-luotsi Beale lisäsi.

Kamara on kuulunut Huuhkajien vakiorunkoon vuosien ajan. Keskikenttäpelaaja on pelannut yhtensä 50 ottelua A-maajoukkueen vahvuudessa.

Kamara palkittiin myös Suomen vuoden parhaana miesjalkapalloilijana vuonna 2022.

Lue myös:

    Uusimmat