Huuhkajien valioliigahyökkääjä Marcus Forss hirmuisessa vireessä – mätti neljä maalia vastustajan verkkoon

Suomalaishyökkääjä Marcus Forss on tehnyt Brentfordille neljä maalia jalkapallon Englannin liigacupin kolmannen kierroksen ottelussa Oldhamia vastaan.

Forss vei joukkueensa johtoon rangaistuspotkusta jo kolmannella peliminuutilla, iski toisen osumansa varttitunnin kohdalla ja viimeisteli hattutemppunsa 44. minuutilla. Lisäksi Forss teki vielä yhden maalin toisella puoliajalla 60. peliminuutin kohdalla.

Valioliiga-seura Brentford vei kotiottelun murskaavasti 7–0. Oldham pelaa Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla kakkosliigassa.

Suomen maajoukkuehyökkääjä Forss, 22, on jäänyt Brenfordin alkukauden Valioliiga-otteluissa vähälle vastuulle. Turkulaislähtöinen Forss on päässyt kentälle vain kauden avausottelussa, kun sarjanousija Brentford otti voiton Arsenalista.

Norwichia edustava Teemu Pukki aloitti tiistai-illan liigacup-koitoksen vaihtopenkiltä ja pääsi kentälle 69. minuutilla, kun Christos Tzolis otettiin vaihtoon. Norwich kärsi kotikentällään 0–3-tappion Liverpoolille.

Kolmannen kierroksen voittajajoukkueet etenevät cupissa 16 parhaan joukkoon.