Marcus Forssin huima Huuhkajat-debyytti laukaisi heti vaatimuksia: "Miten ihmeessä?"

Englannin Mestaruussarjassa pelaava Brentford ja sen fanit ovat huomioineet hyökkääjä Marcus Forssin loistavan debyytin Huuhkajissa. 

Forss, 21, pääsi mukaan A-maajoukkueeseen ensi kertaa urallaan, ja Markku Kanerva komensi hänet kentälle heti harjoitusottelussa maailmanmestari Ranskaa vastaan. 

Ensiesiintyminen oli vaikuttava: Forss jysäytti pallon Ranskan maalin avausjaksolla, ja kun Onni Valakarikin osui debyytissään, Suomi otti Ranskasta sensaatiomaisen 2-0-vierasvoiton

Forss on ollut tällä kaudella seurajoukkueensa Brentfordin avauskokoonpanossa kolmessa liigacupin ottelussa, mutta Mestaruussarjassa avauksen paikkoja ei ole irronnut. Forss on esiintynyt kahdeksassa liigaottelussa vaihtopelaajana ja tehnyt niissä neljä osumaa. 

Brentford huomioi Forssin maalin ja Huuhkajien yllätysvoiton Twitter-tilillään, minkä jälkeen kommenttikenttään ilmestyi vaatimuksia suomalaishyökkääjän asemasta seurassa. 

– Miten ihmeessä hän ei ole avauksen pelaaja Brentfordissa? Hän on todella hyvä, eräs käyttäjä ihmetteli. 

Forssin edellä nokkimisjärjestyksessä on ollut Ivan Toney, jota manageri Thomas Frank on peluuttanut avauksessa. Yksi ratkaisu voisi olla kahden kärjen taktiikka, mistä myös Forss puhui lehdistötilaisuudessa ennen Ranska-ottelua.   

– Hän (Forss) löytää maaliverkon. Kaksi hyökkäjää kärkeen, kiitos, eräs Twitter-käyttäjä sanoi monien muun tavoin. 

– Hänellä (Forss) on loistava asenne. Hän on kehittynyt valtavasti liityttyään reservijoukkueeseen. Hänestä tulee suurenmoinen pelaaja meille, eräs Brentford-fani riemuitsi. 

Huuhkajien seuraava ottelu on sunnuntaina, kun se kohtaa Bulgarian vieraskentällä Kansojen liigassa. 

Lue myös:

    Uusimmat