Onko tulikuuma Teemu Pukki herättänyt kiinnostusta jo muualta? – ”Ei mulle tarvitse kertoa”

Teemu Pukki valittiin Valioliigan kuukauden pelaajaksi – suosion nousu näkyy myös sosiaalisessa mediassa 5:01
Videolla juttua Teemu Pukin Valioliigan kuukauden pelaaja -valinnasta Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Huuhkajien kärki ja Norwich Cityn tähtihyökkääjä Teemu Pukki valittiin Englannin Valioliigassa elokuun pelaajaksi. Pukin sisääntulo äärimmäisen seurattuun liigaan on ollut väkevä. Mutta joko suomalaisen nimi on isompien seurojen huulilla?

29-vuotias suomalaishyökkääjä on nakuttanut Valioliiga-uran alkuun neljään otteluun peräti viisi maalia.

Norwichin riveissä hän on ollut iso valopilkku.

Pukki voitti viime kaudella Englannin kakkostason eli Championshipin maalikuninkuuden. Jo tuolloin pohdittiin sitä, että vaihtaako Pukki johonkin toiseen, hieman isompaan seuraan.

Nämä puheet jäivät pelkiksi pyörittelyiksi. Ainakin Pukin omien sanojen mukaan.

– Ei mulla ollut edes tavoitteena lähteä muualle. Sitten tein jatkosopimuksen, Pukki viittaa heinäkuun alussa tehtyyn kolmivuotiseen jatkoon Norwichin kanssa.

– Olen sanonut, että ei mua edes kiinnosta mikään muu. Ei mulle tarvitse kertoa, jos siellä on jotain kiinnostusta olemassa. Keskittymiseni on täysin Norwichissa.

Pukki ei kuitenkaan uskalla väittää, että hän pelaisi uransa loppuun Norwichin riveissä.

– Olen tykännyt olla Norwichissa. Sama juttu perheen suhteen. Niin miksi ei, jos loppu-ura menisi siellä. Mutta ei tässä silti pysty kauhean pitkälle suunnittelemaan.

Pukki on voittanut uudessa seurassa fanien sydämet puolelleen. Ja myös seuralegendat. Maajoukkuekomennuksen alla suomalaishyökkääjä muisteli tapaamista Norwichin takavuosien maalitykin Chris Suttonin kanssa.

– Silloin kun menin Norwichiin, niin hän oli vähän sitä siirtoa vastaan. Hän ihmetteli, että miksi he minut hankkivat. Nyt hän sitten pyyteli anteeksi niitä kommentteja.

– Mukava kaveri, Pukki naurahti ja hehkutti tapaamista.

Lue myös:

    Uusimmat