Hurja tyrmäys raskaansarjan titteliottelussa – kovaa uhoa Tyson Furyn suuntaan

Kiinan Zhilei Zhang paukutti Joe Joycen tylysti kanveesiin raskaansarjan WBO:n titteliottelussa.

Zhilei Zhang, 40, säilytti WBO:n raskaansarjan väliaikaisen vyön itsellään brittiläistä Joe Joycea, 38, vastaan. Hän oli ottanut vyön haltuunsa kaksikon edellisessä kohtaamisessa tämän vuoden huhtikuussa.

Zhang voitti ottelun tyrmäyksellä kamppailun kolmannessa erässä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Kiinalainen oli koko ottelun niskan päällä. Hän sai jo toisessa erässä painavia iskuja perille, mutta Joyce pysyi vielä tolpillaan. Kolmannessa erässä sama meno jatkui, ja Joycen naama alkoi turvota. Brittiläinen yritti lyödä takaisin, mutta hänen heikot iskunsa osuivat pääosin kiinalaisen suojaukseen. Kiinalainen sen sijaan sai paukutettua hurjia pommeja Joycen naamatauluun. 

Alle kymmenen sekuntia ennen kolmannen erän loppua jysähti. Zhang iski ensin Joycea vartaloon ja tykitti oikean koukun suoraan britin leukaan. Joycen polvet pettivät ja ottelu oli taputeltu.

Olen onnellinen. Sanoin ennen ottelua, että se päättyy nopeammin kuin ensimmäinen kohtaaminen, ja tein sen, kiinalainen kommentoi Sky Sportsin mukaan.

Kiinalainen Zhilei Zhang on hävinnyt ammattilaisurallaan vain kerran. Zhang on nostettu WBC-liiton mestarin Tyson Furyn seuraavaksi mahdolliseksi haastajaksi.

– Haluatteko nähdä, että hiljennän Tyson Furyn? kiinalainen huuteli yleisölle.

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat