Huolimaton heitto miesten vessassa toi paikalle poliisin – "pommiuhkauksen" todellinen laita naurattaa

2:16
Hallitsetko pöntön kannen oikeaoppisen asennon?

Kansasissa poliisi kutsuttiin selvittämään tilannetta, jossa miehen uskottiin esittäneen pommiuhkauksen.

Wichitassa, Kansasissa kutsuttiin poliisi paikalle paikalliseen Home Depot -rautakauppaan, kun asiakkaan kuultiin uhkailevan pommilla, uutisoi muun muassa paikallinen uutissivusto KWCH12.

Hätäkeskukseen soittanut henkilö kertoi miehen todenneen, että liikkeessä on pommi ja että ihmisten tulisi poistua paikalta. Henkilö totesi miehen sanoneen niin kolmesti.

Uhkaus olikin kiertoilmaus

Henkilökuntaa varoitettiin mahdollisesta pommiuhasta sen jälkeen, kun miehen oli kuultu sattumalta puhuvan pommista wc-tiloissa. 

Julkisilla paikoilla omaa kielenkäyttöä sopiikin tämän tapauksen perusteella miettiä tarkoin. Paikalle saapunut virkavalta selvitti nimittäin, että "uhkaus" olikin kiertoilmaus, jota mies oli käyttänyt selittääkseen, kuinka kovasti hänen piti päästä vessaan. Miehen kerrottiin todenneen muille, että heidän tulisi poistua paikalta, koska hän aikoo "räjäyttää paikan".

Eräs paikalla olleista todistajista kertoi ymmärtäneensä vitsin ja nauraneensa sille. Poliisi sai kiinni myös pommista puhuneen miehen ja vakuuttui siitä, että kyseessä oli väärinkäsitys. Mies vakuutti, että oli uhka ainoastaan vessakopille.

Lähteet: KWCH12Yahoo, BGR

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja