Humaltunut mies solvasi ja löi stuertteja, poistettiin lopulta lennolta – tuore vaimo ei ollut mielissään: "Pilasit häämatkamme"

Viiniä vai viinaa - muuttuvatko juomatapamme? 9:08
Millainen alkoholi maistuu suomalaisille?

Häämatkalle Egyptiin menossa ollut mies löi kahta stuerttia juotuaan neljä tuoppia olutta ennen koneeseen nousua. Hän sai seitsemän kuukauden vankilatuomion ja joutuu maksamaan korvaukset kummallekin stuertille.

Brittiläinen 38-vuotias Michael Cunnett poistettiin easyJetin koneesta sen jälkeen, kun hän oli lyönyt kahta stuerttia nyrkillä ja syytänyt homovastaisia solvauksia. Helmikuisena aamuna Gatwickin lentokentällä sattuneesta välikohtauksesta uutisoi muun muassa Daily Mail -sivusto.

Lehtitietojen mukaan häämatkalle Egyptiin matkalla ollut mies oli ehtinyt juoda neljä tuoppia olutta lentokentällä ennen koneeseen nousua.

Pian koneeseen noustuaan mies sytytti sähkötupakan. Stuertti Andre Botha pyysi häntä laittamaan sen pois.

Daily Mailin mukaan Michael laukoi stuertille homovastaisia kommentteja ja löi häntä kahdesti. Toinen stuertti, Christophe Bogley, juoksi apuun ja hänkin sai nyrkistä.

Poliisit pidättivät miehen

Michael poistettiin lennolta, joka lähti matkaan 45 minuuttia myöhässä.

Lehtitietojen mukaan tuore vaimo huusi: ”Katso, mitä teit. Pilasit häämatkamme!”

Daily Mailin-lehti kertoo, että mies jatkoi riehumistaan ja syyti solvauksia myös poliiseille. Lopulta hän tyrmäsi itse itsensä iskettyään päänsä poliisiauton rautakehikkoon.

Vankilatuomio ja korvauksia maksettavaksi

Yahoo Lifestyle -sivuston mukaan Michaelia vastaan nostettiin neljä syytettä. Niihin kuului muun muassa syyte pahoinpitelystä.

Oikeudenkäynnissä Michael myönsi syyllisyytensä, ja hänet tuomittiin seitsemäksi kuukaudeksi vankilaan. Lisäksi hänet määrättiin maksamaan kummallekin uhrille 500 punnan, noin 582 euron, korvaukset.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Lue myös:

    Uusimmat