Humalaiset yrittävät haastaa Hynystä keikoilla: Pinna palaa heti!

Kotiteollisuuden nokkamies Jouni Hynynen kertoi rokkarinelämästä MTV:n Vaalikuutio-ohjelmassa torstaina.

Muusikko ja kirjailija Jouni Hynynen vieraili torstaina 9. huhtikuuta MTV:n Vaalikuutio-tempauksessa. Kulttuuritoimittaja Kari Pyrhönen jututti Hynystä rokkarinelämästä, jota mies on viettänyt jo muutaman vuosikymmenen.

Pitkään Suomea kiertänyt muusikko kertoi, ettei voi vieläkään sietää keikan jälkeen juttusille tulevia humalaisia.

– Pinna palaa hemmetin nopeasti, jos joku humalainen sönköttäjä tulee siihen. Se tavallaan pilaa sen kaiken. En miekään mee kännissä sönköttämään kenellekään, niin en ymmärrä, miksi mulle sitten tullaan, Hynynen sanoi.

Kärkevistä kannanotoistaan tunnettu Hynynen kertoi kuitenkin juttelevansa mielellään fanien kanssa, mutta toisinaan keskustelijat ovat heti alusta saakka väärällä jalalla liikkeellä.

– Monet miehet käyvät haastamassa, että mikäs mies sinä olet! Mie oon 45-vuotias, enkä jaksa sellaista enää. Selkäkin on niin paskana, etten voi painiakaan enää, hän puuskahti.

– Naisten kanssa juttelen mielellään. Elleivät he sitten ole hormonipäissään. Se on pelottavaa. Kaikenlaista on nähty, Hynynen naurahti.

Hynysen haastattelu videolla alkaa noin kohdasta 02.25.00.

Vaalikuutio on paikallaan Helsingin Narinkkatorin liepeillä liki kahden viikon ajan, 17.4. saakka. Ajanjakson koko ohjelma on luettavissa täältä.

Ohjelmaa voi seurata paikan päällä Helsingissä tai ruudun kautta. Aamun Huomenta Suomi näkyy normaaliin tapaan niin MTV3-kanavalla kuin MTV Katsomossa. Iltapäivän lähetys nähdään suorana nettilähetyksenä MTV Uutisten verkkosivuilla ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat