Mainos

Humalainen teini puukotti koulutyttöä korkokengällä

Australiassa 17-vuotias teinityttö on saanut kahden vuoden vankeustuomion iskettyään 15-vuotiasta koulutyttöä korkokengällä silmään. Puukotettu tyttö menetti tapauksen seurauksena osittain näkönsä. Asiasta kertoo Courier Mail

Pahoinpitelyyn syyllistynyt 17-vuotias oli ollut juhlimassa opiskeluvuoden päätöstä vuonna 2010 ja humaltunut juhlissa tarjoillusta alkoholipitoisesta energiajuomasta.

Kotimatkallaan humaltunut teinityttö oli törmännyt tyttöjoukkoon ja yhtäkkiä hyökännyt yhden tytön kimppuun puhkaisten tämän silmän korkokengällään.

Hyökkäyksen kohteeksi joutunut tyttö joutui läpikäymään useamman leikkauksen tapahtuman seurauksena. Hän menetti kuitenkin osittain näkönsä oikeasta silmästään.

Teinitytön lakimiehen mukaan tämä ei muista hyökkäyksestä mitään. Asianajajan mukaan teinin humalatila ei ole mikään tekosyy hyökkäykselle. Hän nosti kuitenkin oikeudessa esille tytön nauttimat energia-alkoholijuomat.

Asianajaja huomautti, että vastaavanlaisia juomia on poistettu myynnistä Yhdysvalloissa ja niiden myyntiä rajoitettu osassa Australiaa, koska juomat oli yhdistetty muistinmenetyksiin, sydänongelmiin sekä väkivaltaiseen käyttäytymiseen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.