Huippuvireisen suomalaishyökkääjän kausi ohi – päävalmentaja allapäin: "Lohduttoman epäonnekasta"

Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla jalkapalloilevan hyökkääjä Marcus Forssin, 24, kausi on ohi. Sarjataulukossa kymmenentenä oleva Forssin seura Middlesbrough vahvisti asian perjantaina.

Peräti seitsemän maalia tällä kaudella seuralleen tehneen Forssin oli määrä liittyä EM-jatkokarsintoihin Huuhkajien matkaan, mutta joutui jättämään viimeisen ottelun ennen maajoukkuetaukoa kesken jalkavamman vuoksi.

Middlesbrough'n päävalmentaja, entinen Manchester United -tähti Michael Carrick, kertoi myös Forssin joukkuetoverin Riley McGreen kauden olevan ohi.

– Riley tarvitsee leikkausta ja on sivussa loppukauden. Marcuksen kausi on niin ikään ohi, mikä on lohduttoman epäonnekasta, Carrick sanoi. 

– Kauden päättyminen on iso isku molemmille. Molemmilla on ollut merkittävä vaikutus joukkueeseen siitä asti, kun olen ollut täällä, ja he ovat olleet käytettävissä, lokakuusta 2022 seuraa luotsannut Carrick jatkoi.

Forss siirtyi Middlesbrough-paitaan Brentfordista kesällä 2022. Viime kaudella 40 ottelua seurassa pelannut Forss teki kymmenen maalia ja syötti viisi. Turussa syntynyt Forss on tehnyt A-maajoukkueessa 21 ottelussa kaksi maalia.

Lue myös:

    Uusimmat