Chelsealle ikävä uutinen - jättihankinta loukkaantui taas: "Tämä on ollut vaikeaa"

Chelsean tähtipelaaja Christopher Nkunku joutuu useammaksi viikoksi sivuun loukkaantumisen vuoksi.

Chelsean päävalmentaja Maurichio Pochettino kertoi asiasta medialle tiistaina.

– Kuulimme eilen, että Nkunku loukkaantui, mutta emme tiedä, missä tilanteessa niin tapahtui. Hän käy nyt jatkotutkimuksissa, Pochettino sanoi medialle.

– Tällä hetkellä näyttää siltä, että hän on sivussa 3-4 viikkoa. Toivon, ettei enempää, Chelsea-luotsi jatkaa.

26-vuotias Nkunku siirtyi viime kesänä Chelsea-paitaan suurin odotuksin 60 miljoonan euron siirtosummalla saksalaisesta RB Leipzigista. Alku lontoolaisseurassa ei ole kuitenkaan ollut ruusuinen. 

Nkunku loukkaantui ensimmäisen kerran jo kesällä ja pääsi debytoimaan Chelseassa vasta joulukuussa. Ranskalaistähti ehti pelata vain neljä ottelua, minkä jälkeen hän oli taas kuukauden päivät sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Ennen tuoreinta loukkaantumista Nkunku ehti olla pelikunnossa vain kuuden ottelun ajan. Pochettino myöntää, että lukuisten loukkaantumisten vuoksi viime kaudella upeasti Saksassa pelannut Nkunku ei ole vielä yltänyt omalle tutulle tasolleen.

– Tämä on ollut vaikeaa Chrisille. Hän oli huippuiskussa pre-seasonilla ennen hänen polvivammaansa.  Nyt siitä on melkein kahdeksan kuukautta, eikä hän ole ollut vielä sama pelaaja, Pochettino harmittelee.

Nkunku on pelannut Valioliigassa tällä kaudella vain seitsemässä ottelussa, joiden aikana verkko on heilunut kahdesti. Liigacupissa Nkunku on viilettänyt kahdessa pelissä ja FA Cup -otteluita on kertynyt yksi.

Lue myös:

    Uusimmat