Huikea sattuma amerikkalaisessa sairaalassa: "Hoitajien, jotka eivät odota vauvaa, kannattaisi varmaan avata päivähoito"

Huikea sattuma: Sairaalan lääkäri ja 10 hoitajaa ovat samaan aikaan raskaana 1:12
Huikea sattuma: Sairaalan lääkäri ja 10 hoitajaa ovat samaan aikaan raskaana

Saman sairaalan 11 työntekijää odottaa vauvaa samaan aikaan.

Amerikkalaissairaalan äitiysosaston hoitajat paitsi hoivaavat tuoreita äitejä, myös valmistautuvat itse hoivattaviksi! Missourissa sijaitsevan sairaalan lääkäri ja kymmenen hoitajaa on samaan aikaan raskaana, kertoo CNN. Katso tarina yllä olevalta videolta!

"Melkein jokainen työvuoro täällä on täynnä puhetta vauvoista"

Tulossa on todellinen vauvavuosi, sillä osaston asiantuntijoiden vauvoilla on laskettuja aikoja toukokuussa, kesäkuussa, heinäkuussa, elokuussa, syyskuussa ja lokakuussa 2022!

– Luulen, että melkein jokainen työvuoro täällä on täynnä puhetta vauvoista, itsekin lasta odottava Christen Burns kuvailee.

Hoitajat ja lääkäri juttelevat mahdollisista nimistä lapsilleen sekä siitä, miten aikovat sisustaa kotiaan vauvaa varten. Kukaan ei toistaiseksi ole ehdottanut samaa nimeä kuin joku toinen.

Raskauksia ei mitenkään suunniteltu siitä huolimatta, että kahden vauvan pitäisi syntyä toukokuussa samana päivänä! Vuoden viimeisen vauvan laskettu aika on amerikkalainen kiitospäivä.

"Hoitajien, jotka eivät odota vauvaa, kannattaisi varmaan avata päivähoito"

Lapset tulevat tapaamaan myöhemmin leikkideittien merkeissä. Hoitajien mukaan lapsen saaminen on suuri muutos, ja siksi on mukavaa saada "vertaistukea" työyhteisöltä.

– Olemme vitsailleet, että hoitajien, jotka eivät odota vauvaa, kannattaisi varmaan avata päivähoito, Liz Bishop vitsailee.

Libretyn sairaala on kertonut olevansa kaikista vauvauutisista hyvin iloinen. Hoitajien työvuorojen järjestelystä kuitenkin tulee kiinnostavaa!

Lähteet: CNN

Lue myös:

    Uusimmat