Kimberly, 37, synnytti suurperheeseensä kolmannet kaksoset – "Aika uskomatonta"

Mistä keskenmeno voi johtua? Noin 10–15 prosenttia raskauksista päätyy keskenmenoon 1:27
Videolla: Mistä keskenmeno voi johtua?

Lääkäri pitää tapausta erittäin epätavallisena.

Yhdysvalloissa asuva Kimberly Alarcon, 37, synnytti huhtikuun lopulla kolmannet kaksosensa, kertoo muun muassa Today-sivusto. Todayn mukaan todennäköisyys kolmen kaksosparin synnyttämiselle luonnollisesti ilman hedelmöityshoitoja tai muita toimenpiteitä on 1:200 000.

Pienokaiset saivat nimikseen Kenzy ja Kenzley. Kenzy painoi syntyessään 2 239 grammaa ja syntyi kolme minuuttia aiemmin kuin Kenzley, joka painoi syntyessään 2 523 grammaa.

Alun perin Kimberlyn oli uskottu synnyttävän kolmoset. Raskauden alkuvaiheessa sattuneen keskenmenon vuoksi syntyivät vain Kenzy ja Kenzley. Kimberlyn mukaan kolmas lapsi olisi ollut poika.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suurperheen tyttärestä suurperheen äidiksi

Kenzyn ja Kenzleyn lisäksi Kimberlyn ja hänen miehensä Johnin perheeseen kuuluvat 17-vuotias tytär Brittney, 13-vuotias tytär Sarah, 10-vuotias poika Hunter, 6-vuotiaat kaksoset Zoey ja Zachary, 4-vuotiaat kaksoset Olivia ja Oliver sekä 3-vuotias poika King. Kimberly on biologinen äiti kaikille paitsi Kingille, joka on hänen miehensä veljenpoika. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kimberly kertoo perheen elämän olevan kiireistä. Hän ei kuitenkaan haluaisi asioiden olevan toisin.

– Kotimme on täynnä rakkautta, Kimberly kertoi Today-sivustolle.

– On hyviä ja huonoja päiviä siinä missä kenellä tahansa muullakin perheellä. Elämme päivä kerrallaan.

Kimberlyllä itsellään on 18 sisarusta. Hänen äidillään on 10 biologista ja kahdeksan adoptoitua lasta. Johnilla oli vain yksi veli ja hän on Kimberlyn mukaan aina halunnut suuren perheen.

– Minulle on ihan normaalia se, että tupa on täynnä ihmisiä.

Epätavallinen synnytyshistoria

Kaksosten saamisen todennäköisyyttä voivat lisätä hedelmöityshoitojen ohella äidin korkea ikä, synnyttäneisyys ja hyvä ravitsemustila, kertoo Terveyskirjasto. Kaksosuuden uskotaan olevan äidin kautta periytyvää.

Kenzy ja Kenzley syntyivät Westchester Medical Center -sairaalassa. Sairaalassa työskentelevä perinatologiaan erikoistunut lääkäri Angela Silber kertoo Today-sivustolle, että on kuitenkin todella epätavallista, että joku synnyttää kolmet kaksoset luonnollisesti.

– Se on aika uskomatonta, hän toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat