Odottava äiti kävi ultrassa – purskahti nauruun nähdessään jotain odottamatonta: "Hänestä koituu vielä ongelmia"

Ensimmäistä lastaan odottava Ang Slater Pennsylvaniasta kävi ultraäänitutkimuksissa, kun raskaus oli edennyt viikolle 25. Ultraäänikuvantamisessa hellyttävän näyn lisäksi Ang sai heti esimakua myös vatsassa olevan pienokaisen mahdollisesta luonteesta. Pikkuinen nimittäin heilutteli videolla keskisormeaan äidilleen.

Ang Slater, 33, Pennsylvaniasta on vakuuttunut siitä, että hänen lapsestansa tulee koitumaan vielä ongelmia. Ang kävi maaliskuussa raskausviikolla 25 ultraäänitutkimuksissa, jotka kuvannettiin 3D:nä. 3D mahdollistaa sikiön kasvojen, vartalon ja raajojen tarkemman tarkastelun. Angin tilanteessa tutkimukset paljastivat mahdollisesti myös hiukan enemmän kuin pienokaisen kasvot.

Ang kertoi purskahtaneensa hillittömään nauruun nähtyään, kuinka mahassa ollut tyttölapsi näytti pientä keskisormeaan.

– Hänestä koituu vielä ongelmia. Hänestä tulee varmasti samanlainen kuin äitinsäkin on, yhtä suora ja kyvykäs toimimaan juuri niin kuin haluaa, että se jopa vähän ehkä pelottaa minua, naureskelee Ang Slater Daily Mailille.

Melkein heti tämän jälkeen pienokainen nosti kaksi sormea ylös ja näytti voiton -ja rauhanmerkiksi sanottua peace-merkkiä. Aug uskoo sen olevan anteeksipyyntö aiemmasta keskisormen heiluttelusta.

Katso yläpuolelta video käsimerkkien heiluttelusta.

Raskaaksi tuleminen ei ollut helppo homma

Ang on avoimesti puhunut omalla Instagram-sivullaan vaikeuksistaan tulla raskaaksi. Hän on puhunut myös lapsettomuutensa takia aloittamistaan hedelmöityshoidoista.

Vaikeudet kestivät kauan, joten lopulta hän aloitti hedelmöityshoidot. Hedelmöityshoitojen ja monien pettymysten jälkeen raskaustesti näytti lopulta positiivista.

Aluksi Ang ei meinannut uskoa olevansa raskaana. Hän teki monet raskaustestit ja kävi verikokeissa todentamassa, että hän todella oli raskaana.

– Minusta tuntuu, että keskisormi ja rauhanmerkki kertovat vauvan luonteesta ja siitä, mitä kaikkea olen käynyt läpi, Ang kertoo.

Isabellaksi nimetyn tyttövauvan laskettu aika on kesäkuussa.

Ang. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: KameraOne, Daily Mail ja Instagram

Lue myös:

    Uusimmat