Huh, mikä maali! Pörssikärkinä säkenöivä Pelicansin tshekkikaksikko juoni upean osuman

Pelicans tekee 3-1 maalin 1:23
Pelicansin tshekkikaksikko juonii upean maalin.

Pelicans maksoi lauantaina kalavelkoja KooKoolle viemällä täyden pistepotin maalein 4–2.

Perjantaina KooKoo oli tarjoillut lahtelaisille katkeraa kyytiä viemällä pisteet voittomaalikilpailussa. Lauantaina tahti oli toinen.

Pelicans siirtyi 1–0-johtoon avauerässä Iikka Kangasniemen maalilla. KooKoo tuli toisessa erässä tasoihin, kun Radek Koblizek osui erän puolivälissä.

Juhlat kestivät seitsemän minuuttia. Sitten Teemu Eronen laukoi illan ensimmäisensä ja vei lahtelaiset taas johtoon.

Ratkaisun makua oli ilmassa, kun Pelicansin tshekkikaksikko Lukas JasekJiri Smejkal karkasi ylivoimahyökkäykseen kolmannen erän kuudennella minuutilla. Jasekin lättysyöttö putosi suoraan Smejkalin lapaan ja Smejkal tälläsi suoraan syötöstä kiekon ylänurkkaan.

Voit katsoa maalin yllä olevalta videolta.

Maali oli SM-liigan maalipörssiä johtavalle Smejkalille kauden 14:s. Jasek puolestaan nousi sarjan pistepörssin kärkipaikalle illan tehoillaan 0+2. Miehen tehopisteet kirjataan 5+24.

KooKoo tuli vielä maalin päähän, mutta Eronen katkaisi kouvolalaisten pyristelyt tyhjään maaliin syntyneellä kauden kymmenennellä osumallaan.

Pelicans nousi voitollaan 50 pisteeseen ja on sarjassa toisena. Myös KooKoo, Kärpät ja HIFK ovat 50 pisteessä. Kärjessä jatkaa lauantaina HPK:n voittoputken jatkoaikavoitollaan katkaissut TPS 54 pisteellään.