HPK hankki kokeneen hyökkääjän Jukureista – oma kasvatti toiseen suuntaan

HPK vahvisti rivejään loppukaudeksi nappaamalla laitahyökkääjä Janne Tavin Mikkelin Jukureista. Vastaavasti Harri Kainulainen siirtyy Mikkeliin. 

Tavi on mukana HPK:n kokoonpanossa heti lauantaina kotiottelussa HIFK:ta vastaan. 

– Janne on ratkaisuvoimainen pelaaja, jolla on kova pelimoraali puolustuspeliin. Sen takia olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että saimme HPK-peliin sopivan palasen, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola sanoi tiedotteessa.

 Tavi, 29, on pelannut urallaan 521 SM-liigan ottelua. Tällä kaudella hän ehti tehdä Jukureissa 50 ottelussa tehot 5+13=18.

HPK:n oma kasvatti Harri Kainulainen, 22, on vasta aloittelemassa liigauraansa. Hän pelasi HPK:ssa tällä kaudella 37 ottelua (2+2=4).

HPK nimesi samalla LeKiin kolme pelaajaa. Roope Laavainen, Otto Latvala ja Erkka Seppälä voivat pelata siirtorajan umpeutumisen jälkeenkin Liigaa HPK:ssa, Mestistä LeKissä ja Nuorten SM-liigaa HPK:ssa. 

Philippe Cornet ja Markus Nenonen ovat palaamassa loukkaantuneiden listoilta pudotuspeleihin. Miro Karjalaisen paluuajaksi arvioidaan 3–4 viikkoa ja Olli Maansaaren kaksi viikkoa. Janne Lahti on sivussa toistaiseksi. 


Lue myös:

    Uusimmat