Karuja tappioita SM-liigassa rämpinyt HPK ryhtyi hankintoihin – puolustuspäähän kokemusta ja leveyttä

Lehdistötilaisuus: HPK - Jukurit 6:30
Maso Lehtonen puhui Jukurit-tappion jälkeen joukkueensa olevan nyt "syvässä päässä".

Kolmen ottelun tappioputkeen ajautunut HPK on vahvistanut puolustustaan Juuso Pullin ja Elias Ulanderin kanssa tekemillään sopimuksilla.

32-vuotias Pulli pelasi viime kaudella Vaasan Sportissa. Liigassa hän on edustanut myös JYPiä, Ilvestä ja Tapparaa sekä kiekkoillut ulkomailla Itävallassa, Tanskassa ja Sloveniassa. Pullin sopimus HPK:n kanssa kattaa loppukauden.

HIFK:n kasvatti, 26-vuotias Ulander on tehnyt sopimuksen Kerhon kanssa vain marraskuun maaottelutaukoon asti. Lähinnä Mestis-kokemusta omaava puolustaja on pelannut edelliset kaudet Tanskan ja Slovakian liigoissa.

HPK aloitti kauden 2–1-ryöstövoitolla Raumalta, mutta on sen jälkeen kärsinyt kolme suurinumeroista tappiota TPS:lle, Ilvekselle ja Jukureille yhteismaalierolla 5–15.

Hämeenlinnalaisia nakertavat myös terveysmurheet.

– Puolustajiemme loukkaantumisten ja tiiviin otteluohjelman takia halusimme leveyttä pakistoomme. Pulli on kokenut pelaaja ja hyvä kamppailija, kun taas Ulanderin vahvuudet ovat kiekollisessa pelissä. Olemme tyytyväisiä, että saimme heidät mukaan joukkueeseen, HPK:n urheilujohtaja Erkki Rajamäki kommentoi.

Pulli ja Ulander ovat HPK:n käytettävissä perjantain kotiottelussa HIFK:ta vastaan.

Maalikooste: HPK - Jukurit 2:58
HPK koki keskiviikkona kolmannen kovan tappionsa peräjälkeen, nyt Jukurien käsittelyssä.

Lue myös:

    Uusimmat