Juhamatti Aaltonen palasi Pelicansiin yhdeksän vuoden jälkeen – istutettiin tutun pelikaverin viereen: "Hän yritti vain syöttää minulle"

Juhamatti Aaltonen iski heti paluuottelussaan tehot 2+1:"Tiedossa oli, ettei taidot ole hävinneet" 2:00
Katso pääkuvan videolla koko Aaltosen haastattelu!

Lahden Pelicansiin palannut Juhamatti Aaltonen mätti paluuottelussaan KooKoota vastaan tehot 2+1. Aaltosella oli muitakin vaihtoehtoja, mutta Pelicans oli niistä parhain.

Aaltonen oli muutenkin hyvällä pelipäällä, kuin vain tehojensa kautta. 33-vuotias hyökkääjä pääsi useaan laadukkaaseen maalipaikkaan, ennen kuin hän onnistui viimeistelemään kaksi maalia.

Aaltonen pelasi ykkösketjussa yhdessä Jesse Saarisen ja Hannes Björnisen kanssa. Aaltonen pelasi edellisellä Pelicans-visiitillä Saarisen kanssa.

– Kesäisin olemme "Jepen" (Saarinen) heittäneet lättyä yhdessä Salmisaaressa. Ihan hyvin löysimme toisemme. Hän on hyvä jakelemaan, sillä on hyvä kuti – hän voisi ampuakin välillä. Välillä tuntui siltä, että hän yritti vain syöttää minulle, Aaltonen kertoi MTV Urheilulle.

– Hän sanoikin jossain vaiheessa, ettei sinun koko ajan tarvitse koko ajan hakea minua, Saarinen komppasi.

Aaltonen palasi Pelicans-paitaan yhdeksän vuoden jälkeen.  

– Vähän jännitti tietenkin, kun ei ole mennyt ihan lapaseen nämä pari viime vuotta, mutta oli tieto, etteivät taidot ole minnekään hävinnyt, Aaltonen mietti paluuotteluaan.

Aaltonen siirtyi Pelicansiin Ruotsin pääsarjan SHL:n Skellefteå AIK:n riveistä. Ruotsissa Aaltosen ura kääntyi laskuun. Hän myöntääkin, että siirto Lahteen on hänelle uusi alku.

– Totta kai se on. Sitä lähdettiin hakemaan, se oli aika Via Dolorosaa Skellefteåssa.

Katso pääkuvan videolta, mitä Aaltonen haluaa tuoda Pelicansiin ja miltä tuntui onnistua heti maalinteossa!


 

Lue myös:

    Uusimmat