Hovin sisäpiiri paljastaa – tätä lahjaa prinsessa Charlotte toivoo joulupukilta ylitse kaiken: "Saattaa olla, että hänen täytyy odottaa ensi vuoteen"

1:12
Näin prinsessa Charlotte aloitti koulutiensä

Kuninkaallisilla lapsilla on myös luonnollisesti omat toiveensa joulupukille.

Joulu kolkuttaa pian ovella ja sen myötä koittaa myös hetki, jota lapset ympäri maailman odottavat henkeä pidätellen. Kuninkaalliset lapset eivät ole poikkeus tästä, vaan myös pienet prinssit ja prinsessat odottavat kovasti, millaisia lahjoja joulu tuo tullessaan.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen tiedetään haluavan antaa kolmelle pienelle lapselleen, 6-vuotiaalle prinssi Georgelle, 4-vuotiaalle prinsessa Charlottelle sekä 1-vuotiaalle prinssi Louisille mahdollisimman normaalin lapsuuden, joten pikkukuninkaalliset saavat myös kirjoittaa toivekirjeensä joulupukille. 

Herttuaparin lähipiiristä kerrotaan Charlotten valinneen listalleen asian, joka todella tuntuu olevan omalla tavallaan ikoninen pienen tytön lahjatoive. Kuten isoisoäitinsä, 93-vuotias kuningatar Elisabet, myös Charlotte rakastaa hevosia. Näin ollen pikkuprinsessa on pyytänyt joulupukilta lahjaksi omaa ponia. 

Hovin sisäinen lähde kertoo, että toive saattaa jopa toteutua, mutta ei aivan vielä. 

– Hän pyysi ponia, mutta saattaa olla, että hänen täytyy odottaa ensi vuoteen, sillä Williamin mielestä hän on liian nuori. 

Pikkuiselle prinssi Louisia ilahduttaa todennäköisesti kaikista eniten lahjojen käärepaperi, jota taaperot tyypillisesti rakastavat. Prinssi Georgella sen sijaan on kypsemmät toiveet, sillä tennistä harrastava pikkukuninkaallinen on hovin sisäpiiriläisen mukaan pyytänyt lahjaksi uutta mailaa – sekä pöytäjalkapalloa. 

Lahja, jonka sekä Charlotte ja George tulevat saamaan, tulee olemaan lasten ruuanlaittosetti. Lähteiden mukaan Charlotte ja George rakastavat ruuanlaittoa ja leipomista äitinsä herttuatar Catherinen kanssa. 

Lähde: Cheatsheet

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja