Mainos

Hornborg nousemassa MTK:n johtoon

MTK:n puheenjohtajan Esa Härmälän seuraajaksi on nousemassa liiton nykyinen toiminnanjohtaja Michael Hornborg. Hornborg on toiminut aikaisemmin muun muassa Suomen turkiskasvattajainliiton toiminnanjohtajana.

Maa- ja metsätaloustuottajien keskusliiton MTK:n puheenjohtajaksi on nousemassa järjestön nykyinen toiminnanjohtaja Michael Hornborg, 40. Sekä Satakunnan Kansan että Karjalaisen saamien tietojen mukaan MTK:n puheenjohtajaa etsinyt työryhmä esittää yksimielisesti Hornborgia etujärjestön ykkösmieheksi.

Hänen ehdokkuutensa julkistetaan virallisesti aamupäivällä. Lopullisen valinnan Esa Härmälän seuraajasta tekee MTK:n valtuuskunta 6. huhtikuuta.

Suomenruotsalainen Hornborg on koulutukseltaan maa- ja metsätaloustieteiden maisteri. Hän on toiminut MTK:ssa esimerkiksi kaupallisena sihteerinä ja Brysselin toimiston esimiehenä. Lisäksi Hornborg on ollut Suomen turkiskasvattajainliiton toiminnanjohtajana.

Hornborg on kotoisin isolta sikatilalta Valkealasta Kymenlaaksosta. Nykyisin hän asuu vaimonsa kotitilalla Laakspohjan kartanossa Lohjalla. Perheeseen kuuluvat myös yksivuotias tytär ja vastasyntynyt poika.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.