Hondan toiminta on vakuuttanut Max Verstappenin täysin – "Ei ole tarvinnut lyödä nyrkillä pöytään"

Red Bullin moottorivalmistajaksi täksi kaudeksi siirtynyt Honda on tehnyt vaikutuksen tallin ykköstähteen Max Verstappeniin.

Red Bull on noussut muutaman hiljaisemman kauden jälkeen tällä kaudella vahvasti Ferrarin kantaan lyömään kapuloita Mercedeksen rattaisiin mestaruustaistossa.

Vielä viime kaudella Red Bull kärsi suurista luotettavuusongelmista Renaultin valmistamilla moottoreilla. Tällä kaudella kehityskäyrä on osoittanut jyrkästi ylöspäin, mikä on ollut myös Verstappenin mieleen.

– Minun ei ole tarvinnut lyödä nyrkillä pöytää tällä kaudella. He haluavat koko ajan enemmän. Tämä on täysin erilainen mentaliteetti, mihin olemme tottuneet, Verstappen kehuu Hondaa De Telegraafille piikitellen samalla tallin entistä moottoritoimittajaa Renaultia.

Verstappen on ajanut tällä kaudella jo kaksi voittoa. Viime kisojen upeat suoritukset ovat näkyneet myös Hondan johtoportaassa.

– Itävallan ja Saksan voittojen jälkeen he ovat hyvin rentoutuneita. Tietysti heidän kulttuurinsa on erilainen, mutta sen oppii ajan myötä. Loppujen lopuksi meillä on sama tavoite: voittaa. Silloin puhumme samaa kieltä todella nopeasti, Verstappen hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat