Valtteri Bottaksen Mercedes-jatkon varmistuminen laittaisi ruletin pyörimään: "Kun ensimmäinen kala tarttuu koukkuun"

Turun Sanomat kertoi viikonloppuna, että Valtteri Bottaksen jatko Mercedeksellä olisi jo varmaa. Mikäli suomalaiskuljettaja jatkaisi tallissa, laittaisi se kuskiruletin pyörimään eteenpäin. 

Bottaksella on sopimuksessaan jäljellä vuoden optio, jonka Mercedeksen kerrotaan käyttävän. F1-selostaja Niki Juusela kertoi MTV Uutiset Livessä mahdolliset skenaariot, jotka lähtevät liikkeelle Bottaksen sopimuksen varmistuksen jälkeen.

– Se vapauttaa Oconin markkinoilla ja mitä ilmeisimmin osoite tulee olemaan Renault. Daniel Ricciardo olisi toinen kuljettaja ja se tarkoittaa, että Renault on kiinni. Sebastian Vettel tulee jatkamaan Ferrarilla, siitä voin lyödä vaikka omaisuuteni vetoa. Se tarkoittaa sitä, että Red Bullilla on se toinen paikka mahdollisesti auki, riippuen Alexander Albonin kohtalosta, Juusela sanoo.

– Haas tulee olemaan omissa papereissani suurin näistä keskikastin tiimeistä. Se on se suurin mysteeri, ketkä kuljettajat kiinnitetään sinne. Voisi kuvitella, että mikäli Hülkenberg vapautuu Renault'ta, niin hänen paikkansa saattaisi olla Haas. Kun ensimmäinen kala (Bottas), tarttuu koukkuun, niin se vetää muita sillejä perässä ja saadaan verkot täyteen, Juusela jatkaa.

Formula ykköset jatkuvat tulevana viikonloppuna Belgian Spassa.

Lue myös:

    Uusimmat