Hollywoodin kuumat mammat kertovat: Näin sulatin raskauskilot

Julkkisten vauvabuumille ei loppua näy. Nyt Hollywoodin kuumimmat julkkisäidit jakavat vinkkinsä, kuinka raskauskiloista pääsee eroon.

Yhä useampi laulajatar, näyttelijätär ja valokeiloissa viihtyvä ammattijulkkis palaa vaippojen vaihdosta työmaailmaan ennätyslyhyen mammaloman jälkeen. Kuinka sitten raskauskilot saa nopeasti pois? Julkkisäiti Kourtney Kardashian neuvoo pitämään sinnikkäästi kiinni liikuntarutiineista.

– Kun on kuntoilun aika, sitoudu myös toteuttamaan aikomuksesi. Minun täytyy nousta seitsemältä joka aamu, jättää Mason nukkumaan Scottin kanssa ja lähteä juoksulenkille. 30 minuutin treeni odottaa ihan kotioveni ulkopuolella, Kourtney vinkkaa babble.comissa.

Kourtney kertoo myös siirtyneensä äitiyden myötä luomuruoan ystäväksi ja parantaneensa muutenkin ruokailutottumuksiaan.

Aina verkkareissa

Heroes tv-sarjasta tuttu kaunotar, Ali Larter kehottaa äitejä pitämään pukeutumisessaan silmällä mahdollisia kuntoiluhetkiä.

– Aamusta iltaan pidän kuntoiluun sopivia vaatteita päällä, joten jos saan puolikin tuntia vapaaksi jossain johtaa päivää, olen valmis lenkille. Jos et saa lapsenvahtia, pistä lapsi rattaisiin ja lähden parin tunnin kävelylle. Saat hyviä endorfiineja siitä!

Kuntoilua ilman kuntoilutunnelmaa

R&B kultakurkku Jill Scott pudotti reilut parikymmentä kiloa vastikään ja on pienempi kuin 20 vuoteen! Hän tykkää liikkua, kunhan se ei tunnu perinteiseltä ryppyotsaiselta puurtamiselta.

– Mikä tahansa tekeminen mikä tuntuu siltä, kuin en kuntoilisi, on hyvä juttu. Me heittelemme palloa ja käymme kävelyillä, laulajatar kertoo liikuntarutiineistaan.

Penélope Cruz ei myöskään mielellään lähde kuntosaleille hikoilemaan.

– Rakastan balettia. Minusta salilla käyminen on tylsää ja olen sitä paitsi tottunut tanssijan elämään. Baletti on rankkaa, mutta tosi hauskaa! Cruz on kertonut.

Tumma kaunotar myös vannoo välimerellisten ruokailutottumusten nimeen.

– Rakastan espanjalaista ruokaa. Minulla on välimerellinen ruokavalio, ja saan syödä hyvin mutta samalla terveellisesti.

MTV3/Helmi

Lähde: Babble.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat