Hoidossa ollut taapero kuoli mystisesti – isoäiti pyytää yleisön apua koskettavalla videolla: "Kertokaa meille mitä tahansa tietoa"

Poika oli ollut hoidossa lastenhoitajan luona. Lapsi kuoli myöhemmin sairaalassa. Nyt tapauksen tutkinta on avattu uudelleen. Aiheesta uutisoi muun muassa 7 News -sivusto.

Australialaisen Emily Horanin 2-vuotias poika Connor kuoli Queenslandissa sijaitsevassa Warwick Base Hospital -sairaalassa puoli kahdentoista aikaan päivällä 19. elokuuta 2018. Pojan kuolinsyy oli pään alueen vammat ja sisäiset vammat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lastenhoitaja vei sairaalaan

Connor oli ollut 38-vuotiaan lastenhoitajan valvonnassa naisen kotona perjantaina iltapäivällä ennen kuolemaansa. Hänen oli ollut määrä olla siellä viikonlopun ajan. Lastenhoitaja vei pojan sairaalaan, jossa tämä julistettiin kuolleeksi saamiensa vammojen takia.

Poliisille kerrottiin, että Connor oli kaatunut portaissa. Tapauksesta järjestettiin kuolemansyyntutkinta.

Tutkinta avattu uudelleen

Nyt poliisi on ottanut tapauksen uudelleen tutkittavaksi. Poliisi Matt Howard kertoo, Abc.net.au-sivustolle, että he suhtautuvat tapahtumien kulkuun tällä hetkellä hyvin epäileväisesti.

Child Trauma Unit and the Darling Downs District Crime Group -taho selvittää tapausta. He yrittävät saada selvyyttä siihen, mitä Connorille tapahtui ennen kuin hänet vietiin sairaalaan.

– Olemme sitoutuneita tarjoamaan lapsen perheelle ne vastaukset, jotka he tämän traagisen tapauksen jälkeen ansaitsevat, kertoi Matt Howard tiedotustilaisuudessa.

Poliisi pyytää paikallisten apua

Poliisit pyytävät kaikilta Warwickin alueella olleita apua, mikäli he sattuivat näkemään Connorin tuolloin. Kaikki muukin informaatio tuon viikonlopun tapahtumista on tervetullutta.

– Poliisit ovat kokoamassa yhteen aikajanaa tuon viikonlopun tapahtumista ja pyytävät myös julkisesti apua, jotta voitaisiin tarkalleen ymmärtää, mitä on tapahtunut.

Lehtitiedot eivät kerro, miten lastenhoitaja on selittänyt tapahtunutta.

Perhe kaipaa vastauksia

Pojan äiti Emily ja isoäiti Deborah tulivat Connorin tapausta koskeneeseen pressitilaisuuteen ja vetosivat kaikkiin, jotta pojan kuolinsyy selviäisi. Epäselvyys on tuntunut perheestä painajaiselta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Meidän pitää todellakin saada tämä selville, Emily sanoi.

Deborah toivoo, että joku kertoisi heille jotain, jos on nähnyt Connorin tai lastenhoitajan tuona viikonloppuna.

– Olkaa kilttejä, kuka tahansa, ja kertokaa meille mitä tahansa tietoa, isoäiti vetosi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja