Mainos

HK poisti nettisivuiltaan vankivideon

HK on vetänyt pois nettisivuiltaan kuluttajia hämmentäneen videon.

Maailmanmarkkinoille suunnatussa mainosfilmissä kellariin lukittua perheen tytärtä ruokitaan Hot Tub -välipalalla, eli suomalaisittain HK:n Potkulla. Salsalla maustettuja kanavartaita varten oli tehty spotti, jossa esiintyi amerikkalainen perhe "synkän salaisuutensa" kanssa. Perheen nälkäinen tytär oli lukittu kotitalon kellariin, jossa hän huusi nälissään. Lopulta pikkuveli keksi syöttää siskolle Potkua ja tämän nälkä tyydyttyi.

Vielä päivällä mainosvideo oli näkyvillä tuotteen kampanjasivuilla. Yhtiön kaupallinen johtaja Antti Lauslahti kertoo, että kampanjasta ehti tulla HK:lle muutama huomautus, mihin yhtiön reagoi vetämällä videon pois sivuiltaan.

- Ajankohta ei varmasti ollut oikea, ja tämä tapauksen johdosta kampanja on keskeytetty, Lauslahti toteaa.

Kampanja oli alun perin HK:n ruotsalaisen tytäryhtiön Scanin tilaama, ja sen taustalla on ruotsalainen mainostoimisto Saatchi & Saatchi.

Mainoskampanja käynnistyi vain vähän ennen kuin Itävallassa paljastui insestitapaus, jossa perheen tytärtä oli pidetty omakotitalon kellarissa 24 vuotta. 73-vuotias isä on tunnustanut olevansa nyt 42-vuotiaan tyttärensä seitsemän kellarivankeudessa syntyneen lapsen isä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.