Hjallis Harkimo ja Jethro Rostedt yhteishaastattelussa Linnan juhlien jatkoilla – kertovat juhlasuunnitelmistaan: "Se on ehkä päällimmäisenä nyt mielessä"

1:49
Hjallis Harkimo ja Jethro Rostedt astelivat Linnan juhlien jatkoille yhdessä

Hjallis Harkimo ja Jehtro Rostedt viihtyivät yhdessä Linnan juhlien jatkoilla Hotel Kämpissä.

Presidentinlinnan perinteinen itsenäisyyspäivän vastaanotto on loppumassa ja vieraat ovat valuneet pikkuhiljaa jatkoille Hotel Kämpiin. MTV Uutiset Live on myös paikalla jatkoilla tapaamassa jatkojen mielenkiintoisimpia vieraita. 

Jatkoilla viihtyivät muun muassa kansanedustaja-liikemies Hjallis Harkimo sekä kiinteistövälittäjä-liikemies Jethro Rostedt

Varsinkin Harkimo on tuttu näky Linnan juhlista, sillä hän on lukeutunut kutsuvieraiden joukkoon jo useiden vuosien ajan. Harkimo kertookin viihtyneensä aina hyvin Linnan juhlissa. 

– Siellä oli ihan hauskaa, tapaa mielenkiintoisia ihmisiä. 

– Tykkään olla siellä, siellä on antoisaa jutella ihmisten kanssa ja vaihtaa mielipiteitä. Olen siellä aika monta kertaa ollut, mutta olen viihtynyt joka kerta yhtä hyvin.

Rostedt puolestaan kertoi odottavansa innolla Linnan juhlien jatkoja. 

– Odotan kivaa yhdessäoloa ja porukkaa, sekä ajanvietettä ja verkostoitumista. Me ollaan sellaisia tyyppejä, että mielellään verkostoidutaan kaikkien kanssa. Niin se on ehkä päällimmäisenä nyt mielessä, Rostedt pohti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja