Hittisarjan komistus pelkää saavansa vain pinnallisia rooleja ulkonäkönsä vuoksi – "En halua olla täydellinen"

Näyttelijä Lucas Bravon mielestä ulkonäkökeskeisyys ei ole hyvästä.

Netflixin Emily in Paris -sarjassa Gabrielia näyttelevä ranskalainen Lucas Bravo ei ole innostunut hurmurin leimasta, joka hänelle on mediassa annettu.

Sarja seuraa Pariisiin muuttavan, amerikkalaisen Emilyn (Lily Collins) seikkailuja. Bravo näyttelee sarjassa Emilyn naapuria ja rakkauden kohdetta.

Times of Londonille antamassaan haastattelussa Bravo toteaa, että hänet ikään kuin esineellistettiin yhdessä yössä.

– Olen työskennellyt alalla kymmenen vuotta, tuntien, että olen menossa oikeaan suuntaan. Sitten yhdessä yössä olinkin sydäntensärkijä. Se tuntuu hieman kiirehdityltä. Liikaa huomiota siihen nähden, mikä oli työni laatu. Mielestäni kuuluisuus on pahin asia, joka sinulle voi tapahtua. Se on vain savua. Se ei tarkoita mitään, Bravo selittää.

"Et voi olla esteettisesti kaunis ja samalla fiksu ja syvällinen"

Bravon mukaan median antama määritelmä teki hänestä itsetietoisen.

– Koska kun ajattelet tuota sanaa ja ihmisiä, jotka se kiteyttää, näet aina terveen, hyvännäköisen, hyvin treenatun ihmisen – enkä ole sellainen, Bravo selittää.

"Heart throb" kääntyy suomeksi hieman hankalasti, mutta tarkoittaa käytännössä "sitä julkkista, joka tunnetaan lähinnä hyvästä ulkonäöstään" ja joka mahdollisesti saa katsojan sydämen hypähtelemään hieman tavallista nopeammin.

– Olen tietenkin terve, mutta saatan olla myös ylipainoinen. Kaikki pienet asiat, jotka määrittelevät sinua ja tekevät sinusta ihmisen nähdään virheinä, kun sinut on laitettu "hurmuri-kategoriaan". Ja minä en halua olla täydellinen. Olen yrittänyt työskennellä sitä vastaan, Bravo toteaa.

Bravon mukaan varsinkaan Ranskassa näyttelijöiden ei varsinaisesti haluta olevan hyvännäköisiä, vaan tietyllä tavalla rikkoutuneita.

– Et voi olla esteettisesti kaunis ja samalla fiksu ja syvällinen. Sain pelkästään rooleja esimerkiksi tyhmänä liikunnanopettajana. Sitä imagoa on hankala muuttaa. En valita tietenkään, mutta se on realiteetti, Bravo kertoo.

Emily in Paris -sarjasta julkaistiin Netflixiin juuri toinen tuotantokausi. Sarjan vastaanotto on ollut melko kahtiajakoinen, mutta se sai toisaalta ehdokkuuksia myös Emmy ja Golden Globe -gaaloissa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja