Tunnistatko, kumpi on Brad Pitt? Näyttelijän kaksoisolentoa syytetään usein huijariksi: "Osa ei voi uskoa, kuinka paljon näytän häneltä"

Tältä julkkikset näyttävät ilman meikkiä 0:58
Katso videolta, miltä julkkikset näyttävät ilman meikkiä!

Brad Pittin kaksoisolennoksi tituleerattu mies on kertonut, miltä tuntuu näyttää maailmankuuluisalta tähdeltä – ja siihen liittyy myös negatiivisia asioita. 

Yksinhuoltajaisä Nathan Meads muistuttaa ulkoisesti näyttelijä Brad Pittiä, joka on tunnettu muun muassa elokuvista The Big Short, Fight Club ja Moneyball. 

Nathan kertoo Jam Pressin haastattelussa kuulleessaan ensimmäisen kerran 20 vuotiaana muistuttavansa maailmanluokan tähteä. Hän kertoo aiemmin vain nauraneensa kommenteille. 

– Jotkut sanoivat, että minun on pakko olla sukua hänelle tai että äidilläni on ollut suhde hänen kanssaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Deittiprofiileja luullaan väärennöksiksi 

35-vuotias mies kertoo ulkonäön tuottavan ongelmia deittailumaailmassa.  

– Minua isketään paljon naisten toimesta, osa heistä ei voi uskoa, kuinka paljon näytän häneltä ja osa syyttää minua huijariksi. 

Erilaisissa deittipalveluissa olevat naiset ovat uskoneet Nathanin profiilin olevan väärennös, jossa on käytetty Brad Pittin kuvia. Toiset taas ovat Nathanin mukaan olleet niin pakkomielteisiä näyttelijästä, että he ovat alkaneet lähes vainota häntä. 

– Ihmiset yrittävät aina soittaa minulle videopuhelua Instagramissa, koska eivät usko minun olevan aito. 

Tällä hetkellä Nathan on poistanut kaikki deittiprofiilinsa. 

– En etsi edes rakkautta tällä hetkellä ja en halua asettua aloilleen, koska tyttäreni ovat koko maailmani ja tärkein prioriteettini. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lisätienestejä ulkonäöllä 

Maailmalla on olemassa mallitoimistojen lisäksi myös toimistoja, jotka välittävät julkisuuden henkilöiden kaksoisolentoja esimerkiksi erilaisiin juhliin.  

Kuunneltuaan kommentteja ulkonäöstä jonkin aikaa, Nathan päätti lähettää itsestään kuvia neljään eri toimistoon. Kaikki toimistot kertoivat haluavansa työskennellä miehen kanssa. 

– Minuun otti jopa yhteyttä Dorien Rose, tunnettu Angelina Jolien kaksoisolento, ja hän ei voinut uskoa että emme olleet työskennelleet aiemmin yhdessä. 

Nathan tienaa "kaksoisolentotöistään" enemmän kuin mitä hän saa päivätyöstään. Mies saa rahaa muun muassa osallistumalla hienoihin juhliin kaksoisolentoroolissaan.  

– On todella outoa mennä näihin tilaisuuksiin, koska en tunne oloani julkisuuden henkilöksi. Olen vain normaali ihminen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nathan ja Brad eivät ole vielä tavanneet 

Nathan ei ole vielä tavannut kuuluisaa kaksoisolentoaan, mutta toivoo sen tapahtuvan jokin päivä. Hän kertoo olevansa Brad Pittin suuri fani. 

– Hän esittää kaikkia roolejaan loistavasti ja hän vaikuttaa aidolta herrasmieheltä sekä perhettään arvostavalta mieheltä. Se meitä yhdistää, vaikka meillä on hyvin erilaiset pankkitilien saldot. 

Nathan kertoo ihmisten olevan aina yllättyneitä hänen nöyryydestään ja maanläheisyydestään. 

– Varmaankin olen vähän kuin hän, mutta ajattelen että me kaikki olemme samanlaisia ja minua on vain siunattu tällä hyvällä ulkonäöllä! 

Lähde: Mirror, Jam Press

Lue myös:

    Uusimmat