Julia Roberts myöntää olleensa "itsekäs pikku kakara" uransa alkuaikoina

Näyttelijä Julia Roberts myöntää olleensa uransa alkuaikoina itsekäs. Kaikki muuttui, kun hän tapasi aviomiehensä, Roberts kertoo yhdysvaltalaiselle Harper's Bazaarille.

Pian 50 vuotta täyttävä näyttelijä Julia Roberts sanoo Harper's Bazaarille aviomiehensä tapaamisen olleen käännekohta elämässään. Sitä ennen hän omien sanojensa mukaan keskittyi lähinnä uraansa.

– Minä itse olin prioriteettini. Olin itsekäs pikku kakara, joka juoksi ympäriinsä tekemässä elokuvia, Roberts sanoo.

Aviomies, elokuvaaja Danny Moderin tapaaminen vuonna 2000 ja kaksosten saaminen vuonna 2004.

– Dannyn tapaamisen jälkeen löysin itseni. Jos mietin mikä tekee minun elämästäni minun elämäni, missä on järkeä ja mikä tuo valoa elämääni, niin vastaus on: Danny. Olen saanut kaiken hänen kauttaan

Moder ja Roberts ovat tehneet yhteistyötä lukuisissa elokuvissa.

– Se on toisaalta mukavaa, mutta toisaalta pelottavaa, mikä on hyvä yhdistelmä. Pelkoa siksi, koska henkilö, johon haluan tehdä suurimman vaikutuksen, katsoo suoraan minua, Roberts kuvailee työsuhdetta.

Kaikesta menestyksestä ja glamourista huolimatta Roberts vakuuttaa olevansa tavallinen futis- ja kotiäiti.

– Jos en olisi juuri nyt tässä haastattelussa, olisin ajamassa lapsiani kouluun.

Ikääntymiseen liittyen Roberts sanoo katsovansa mieluummin eteen- kuin taaksepäin.

– Liikaa ajattelua ja menneiden mietiskelyä, se on uuvuttavaa. Koska menemme kuitenkin yhä eteenpäin, vai mitä?

Roberts ei pahemmin tavoittele elokuvarooleja, vaan odottaa sopivien tulevan vastaan.

– Odotan ja katson mitä tapahtuu sen sijaan että etsisin aktiivisesti. Se on oikeastaan epäreilua, mutta ottaakseni roolin käsikirjoituksen täytyy sisältää jotain sellaista, että olen valmis jättämään kaiken muun sen takia.

Lehti kysyi Robertsilta myös olisiko hän valmis jättämään näyttelemisen kokonaan.

– No jos tekisin vielä vähemmän mitä nyt teen, en olisi bisneksessä enää ollenkaan mukana. Sanoin hiljattain miehelleni, etten ole tehnyt töitä vuoteen.

Roberts toivoo voivansa vielä tehdä hyvin valikoituja huipputöitä, vaikka hän tiedostaa saaneensa jo nyt paljon enemmän kuin mistä useimmat uskaltavat edes haaveilla.

– Syvimmällä sisimmässämme me kaikki tiedämme, ettet voi seistä varpaillasi mahdollisimman pitkänä tiettyä aikaa kauempaa. Jossakin vaiheessa menetät tasapainosi tai et jaksa enää. Olen saavuttanut hienoja asioita ja olen iloinen, jos voin saavuttaa lisää tehdäkseni vaikutuksen lapsiini ja mieheeni.

– Toisaalta olen jo nyt pilalle hemmoteltu elämäni suhteen, Roberts toteaa.

Julia Roberts täyttää 50 vuotta 28.10.

Lue myös:

    Uusimmat