Hittileffaan pohjautuva musikaali keskeytettiin, koska yleisössä laulettiin liian kovaa – "En ole koskaan nähnyt vastaavaa"

Musikaali keskeytettiin viimeisen laulun kohdalla, koska yleisössä laulettiin liian kovaa 0:57
Tällainen melu yleisössä keskeytti musikaalin 10 minuuttia ennen loppua.

Musikaali jouduttiin keskeyttämään kahdesti huonosti käyttäytyvien katsojien takia. Lopulta koko esitys lopetettiin ennen viimeistä ohjelmanumeroa.

Manchesterissa pyörivä julkkisten tähdittämä The Bodyguard -suurmusikaali täytyi keskeyttää liian kovaa mukana laulaneiden yleisön jäsenten takia 7. huhtikuuta.

The Bodyguard -musikaalia Manchester's Palace Theatressa tähdittävä The Pussycat Dollsin entinen jäsen Melody Thornton ei pystynyt esittämään musikaalin viimeistä ohjelmanumeroa loppuun, kertoo BBC. Ikoninen Whitney Houstonin I Will Always Love You -kappale keskeytyi, koska muutamat kovaääniset katsojat lauloivat liian kovaa kappaleen päälle.

Jälkikäteen Thornton kertoi sosiaalisessa mediassaan, että hän taisteli saadakseen vietyä esityksen loppuun asti, mutta se oli ollut lopulta mahdotonta.

– Arvostan sitä, että maksoitte esityksestä. Olen hyvin kiitollinen jokaiselle, joka kunnioittaa esiintyjiä, jotka haluavat antaa yleisölle ikimuistoisen esityksen, Thornton kiitteli.

Teatterin henkilökunta keskeytti esityksen jo ensimmäisen puoliajan aikana ja poisti yleisöstä huonosti käyttäytyviä katsojia. Myöhemmin henkilökunta joutui keskeyttämään esityksen uudestaan ja poisti kaksi ihmistä yleisöstä, jotka eivät olleet kehotuksista ja huomautuksista huolimatta suostuneet istumaan paikoillaan, eivätkä lopettamaan musikaalin mukana laulamista. Lopulta paikalle oli kutsuttu teatterin turvamiehet, jotka olivat joutuneet pyytämään lisäapua myös Manchesterin poliisista.

Kuka laulaa korkeammalta?

Teatteri oli aiemmin pyytänyt, ettei yleisössä laulettaisi vuoden 1992 menestyselokuva The Bodyguardiin perustuvan musikaaliadaption aikana. Alkuperäisessä elokuvassa päärooleissa esiintyivät näyttelijä Kevin Costner ja laulaja Whitney Houston. Costnerin roolia musikaalissa esittää Emmerdalestakin tuttu Ayden Callaghan.

– The Bodyguard on upea esitys. Se on kaunis rakkaustarina. Tiedän, että monet halusivat nähdä hienon esityksen ja kiitän kaikkia, jotka osoittivat kunnioitusta esiintyjiä kohtaan ja olen pahoillani heidän puolestaan, jotka eivät olleet, Thornton summaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä

Teatterin edustaja kertoo, että henkilökunta oli pettynyt, että musikaalin viimeiset 10 minuuttia jäivät esittämättä huonosti käyttäytyneiden yleisön jäsenten takia.

– Toivomme, että asiakkaamme ottaisivat huomioon esiintyjät, muun yleisön ja teatterin henkilökunnan, jotta kaikki voisivat nauttia esityksestä, teatteri toteaa.

Yleisössä ollut Karl Bradley kertoo, että metelöinti oli kuulunut taaempaa teatterin parvekkeelta. Bradleyn mukaan metelöijät olivat yrittäneet kilvan osua balladin korkeisiin nuotteihin siinä kuitenkaan onnistumatta ja siitä todellinen kaaos oli alkanut.

Bradley muistelee, että ensin lavalla laulaneen Thorntonin mikrofoni oli sammutettu, mutta tähti oli yrittänyt jatkaa laulua siitä huolimatta. Lopulta lavan valaistus oli sammutettu niin, että koko teatteri oli ollut hetken pimeänä.

Yleisöstä kuvatulla videolla tilanne oli kaoottinen esityksen keskeytyksen jälkeen. Voit katsoa materiaalin artikkelin yllä olevalta videolta.

"Saako nyt vihdoin laulaa?"

Tilanteesta kuvatulla videolla kaksi naispuolista yleisön jäsentä kamppailevat turvamiehiä vastaan. Kun naisia retuutettiin pois katsomosta, toinen naisista jopa mottasi ohittamaansa sivullista yleisön jäsentä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Yleisössä äitinsä kanssa ollut Tash Kenyon, 27, kertoo Daily Mailille, että ennen esityksen lopullista keskeytystä henkilökunta käveli teatterin käytävillä ja näytti yleisölle julisteita, joissa luki: "Olkaa hyvä ja välttäkää mukana laulamista". Esitystä ennen asiasta kuulutettiin myös kahdesti ja informoitiin, että lopussa yleisöllä olisi mahdollisuus laulaa mukana.

– Esitys keskeytettiin ensimmäisen kerran 20 minuutin kohdalla, kun jotkut lauloivat mukana. Esityksestä oli noin 10 minuuttia jäljellä ja pääesiintyjä oli juuri aloittanut I Will Always Love You:n esittämisen, Kenyen muistelee.

– Joku huusi kovaa yleisöstä, että tarkoittiko se, että nyt saa vihdoin laulaa? Se sai monet nauramaan yleisössä, ja sen myötä esiintyjän laulun päälle hoilaaminen alkoi, Kenyen kertoo.

Kenyenkin kertoo, että keskeytyksen jälkeen tilanne teatterissa oli pelottava.

– Teatterin ulkopuolella oli jo poliisiauto ja pari lisää saapui poistuessamme. Yksi melkein ajoi äitini ja minun päälleni yrittäessämme ylittää tietä, Kenyen paljastaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Oliko teatterin reaktio ylimitoitettu?

Moni muukin paikalla ollut jakoi jälkikäteen kokemuksensa ja tunteensa sosiaaliseen mediaan.

– Olen nähnyt paljon raportteja huonosti käyttäytyvistä yleisönjäsenistä teattereissa viime aikoina. Olin ajatellut sen kaiken olevan vähän liioittelua. Kuitenkin ollessani Palacessa tänään heidän täytyi keskeyttää esitys jo ensimmäisen puoliajan aikana ja poistaa yleisössä riehuvia ihmisiä. Sitten heidän täytyi keskeyttää esitys toistamiseen loppunumeron alkaessa, koska yleisössä huudeltiin, kiljuttiin ja käyttäydyttiin todella huonosti. Se oli uskomattoman röyhkeää esiintyjiä kohtaan, eivätkä he suostuneet lähtemään käskystä. Se oli hirveää! En ole koskaan nähnyt vastaavaa, eräs yleisössä ollut jäsen kirjoitti esityksestä anonyymisti verkkoon

– En voi uskoa, että meidät kaikki heitettiin pihalle 10 minuuttia ennen esityksen päättymistä. Olen pettynyt, etten saanut nähdä loppua, eräs kommentoi.

– Esitys keskeytyi ja pieniä kahakoita syntyi siellä täällä teatteria ja vain sen takia, ettemme saaneet laulaa mukana esityksessä. Poliisitkin kutsuttiin paikalle! Silkkaa hulluutta! kirjoitti toinen.

Manchesterin poliisista on varmistettu, että poliisi poisti teatterista kaksi huonosti käyttäytynyttä ja niskuroivaa asiakasta. Vielä ei ole päätetty, millaisia jatkotoimenpiteitä heidän suhteen tullaan tekemään.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat