Katusoittaja Mia, 17, kyllästyi seksuaaliseen häirintään – jakoi paljon puhuvan videon: "Olin niin vihainen"

Englantilainen katusoittaja Mia on kyllästynyt huonosti käyttäytyviin kuuntelijoihin kadulla.

17-vuotias Yorkista kotoisin oleva nuori muusikko Mia Kirkland on jakanut TikTokiin videon, jossa hän on laulamassa Yorkin kadulla. Videolla esiintyy myös esitystä kuunnellut mies, joka ei ollut kunnioittanut Miaa ja oli kosketellut tätä päivän aikana useaan otteeseen.

– Tätä jatkui useiden tuntien ajan, niin kuin näette päivän muuttuessa illaksi, Mia kertoo videon saatetekstissä.

Videon jakoi myös uutissivusto Reuters ja tapahtumista uutisoi myös BBC.

Videolla Mia yrittää olla kohtelias ja pyytää miestä antamaan hänelle tilaa, mutta mies tulee jatkuvasti nuoren naisen iholle. Mies muun muassa suutelee Miaa poskelle ja oli lopulta ottanut Mian väkipakolla kainaloonsa ja samalla kosketellut tätä asiattomasti.

– Katusoittajana minun täytyy sietää monenlaista, joten osaan kyllä pysyä ammattimaisena ja kilttinä yleisölleni, mutta tämä kyseinen mies selvästi ylitti rajan ja häiritsi minua seksuaalisesti, Mia jatkaa.

Videolle kuvattu tilanne tapahtui 22. lokakuuta. Voit katsoa videon artikkelin yltä.

Mies yritti syyttää koiraansa

– Olin niin vihainen, että mies pakotti minut niin haavoittuvaiseen tilaan ja käytti sitä hyväkseen koskettelemalla kehoani, Mia toteaa tapahtumista.

Muut ohikulkijat huomasivat epämiellyttävän tilanteen ja yrittivät useaan otteeseen tulla väliin. Asiattomasta koskettelusta mies yritti syyttää koiraansa.

– Videon tapahtumien jälkeen lähdin kotiin aika pian, koska olin aika järkyttynyt tapahtumista, enkä voinut enää jatkaa, Mia kertoo.

Videon lopussa Miaa halaamaan ryntäävä mies on hänen isänsä, joka yrittää rauhoitella järkyttynyttä tytärtään.

Seuraajien tuki

Mia on saanut sosiaalisessa mediassa taakseen 2,9 miljoonan katselijan tuen julkaisemallaan videolla.

– Järkyttävää käytöstä tuolta mieheltä. Toivon, että olet kunnossa, eräs katsoja kommentoi videoon.

– Ihmisten täytyy kunnioittaa katusoittajia ja heidän rajojaan. Tuo oli ällöttävää, kommentoi toinen.

Mia kertoo paikalliselle The York Pressille, että hän on saanut tuhansia kannustavia viestejä, jotka ovat auttaneet häntä saamaan itsevarmuutensa takaisin. Niiden rohkaisemina hän on palannut takaisin kaupungin keskustaan laulamaan.

Epäsoveliaasti käyttäytynyt mies ei ole ensimmäinen ikävä kohtaaminen, joka Mialla on ollut yleisönsä kanssa. Hän kertoo, että äskettäin kaksi humalaista miestä oli yrittänyt varastaa hänen mikrofoninsa ja eräs toinen oli uhannut heittää virtsaa hänen päällensä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mia lähettää välillä suoria lähetyksiä TikTokissa seuraajilleen. Hän kertoo, että suorien videoiden seuraajista on tullut kuin henkilökohtaisia turvamiehiä.

Lähteet: Reuters, TikTokBBC ja The York Press

Lue myös:

    Uusimmat