Lennon lähtöä odottavat cheerleaderit pistivät tanssiksi – lentoyhtiön työntekijä liittyi mukaan

2:02
Helsinki-Vantaan lentokentällä nähtiin romanttinen kosinta.

Spirit Airlines -lentoyhtiön työntekijä Robert Dillon liittyi mukaan cheerleading-ryhmän tanssiin, kun joukkue odotti lennon lähtöä odotusaulassa. Hilpeyttä herättäneestä tempauksesta uutisoi muun muassa 6abc.com-sivusto.

Lennon viivästyminen saattaa tuntua tuskastuttavalta. Spirit Airlines -lentoyhtiön työntekijä päätti yllättää lennon lähtöä Myrtle Beachin kansainvälisellä lentokentällä Etelä-Carolinassa odottavat cheerleaderit liittymällä mukaan ryhmän tanssiin. Esitys kuvattiin videolle, josta tuli viraalihitti.

2. huhtikuuta South Jersey Storm -cheerleadingryhmä oli palaamassa Battle of the Beach -cheerleadingkisoista kotiin Atlantic Cityyn New Jerseyyn. Kun he saivat kuulla, että Spirit Airlines -yhtiön lento olisi 40 minuuttia myöhässä sääolosuhteiden takia, joukkuelaiset päättivät viihdyttää itseään pistämällä tanssiksi odotusaulassa.

– He alkoivat vain soittaa musiikkia tosi kovalla, ja muut ihmiset liittyivät mukaan, Spirit Airlnesin työntekijä Robert Dillon kertoo Yahoo Lifestyle -sivustolle.

Kun ilmoille kajahtivat kappaleet "The Cupid Shuffle" sekä "Wobble Baby", Dillon päätti hypätä mukaan iloitteluun.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En usko, että kukaan oletti minun tekevän niin. Kun tulin mukaan, he alkoivat hurrata ja innostua toden teolla, 26-vuotias Robert kertoo.

Tanssiminen on Robertille tuttua. Hän tekee töitä myös aktiviitettikoordinaattorina lapsiystävällisessä Myrtle Beach -lomakohteessa.

Twitter riemastui tanssista

30 sekuntia kestävä video riemastutti ihmisiä Twitterissä. Sitä on katsottu yli 8 300 kertaa.

Videon julkaisi Twitterissä cheerleaderien matkalla mukana ollut äiti Kristie Brown. Hän kertoo, että Robertin tempaus piristi heidän kotimatkaansa.

– Oli mahtavaa nähdä, miten hauskaa hänellä oli. Oli kiva nähdä jotain positiivista. Tytöt ihastuivat kovasti siihen, että hän tuli mukaan, Kristie kertoo.

Videon lopuksi Robert totesi hilpeästi, että ”okei, minulle riitti”. Sitten hän palasi takaisin, ja cheerleaderit hurrasivat.

Vanhemmat ja valmentajat ilahtuneita

Kristien mukaan Robertin ystävällisyys merkitsi paljon joukkuelaisten vanhemmille ja valmentajille.

– Maailmassa on niin paljon negatiivisuutta, etenkin lentokentillä. Halusin, että ihmiset näkisivät jotain hauskaa ja nauttisivat yhtä paljon tytöt ja Robert, Kristie kertoo.

– Viivästykset voivat masentaa, kun haluaisi päästä kotiin tai lomalle. Haluamme silti saavuttaa tavoitteemme eli saada teidät matkaan hymyssä suin, Robert kertoo Yahoolle.

"Nostamme Robertille hattua"

Myös Spirit Airlines kiittelee Robertia hänen ystävällisestä eleestään.

– Pyrimme tekemään asiakkaidemme lentokokemuksesta erinomaisen. Tässä tapauksessa edustajamme Robert Dillon ylitti kaikki odotukset auttamalla asiakkaita kuluttamaan aikaa sääolosuhteiden aiheuttaman viivästyksen takia ja pitämään hauskaa vieraidemme kanssa, tiedottaja kertoo.

– Nostamme Robertille hattua hänen positiivisesta asenteestaan ja mahtavista tanssiliikkeistään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja