Hittikomedia täyttää 27 vuotta – mitä elokuvan tähdille kuuluu nyt?

Selvitimme, mitä Yksin kotona -elokuvien tähdille nykyään kuuluu.

Supersuositun Yksin kotona -elokuvan ensi-illasta on kulunut noin 27 vuotta. Selvitimme, mitä tähien elämään nykyään kuuluu ja mitä he ovat vuosien aikana saavuttaneet.

Macaulay Culkin

Lapsitähdeksi Yksin kotona -elokuvasta vuonna 1990 noussut Macaulay Culkin, 36, ei ole ollut paljon julkisuudessa elokuvan jälkeen. Pitkän tukkansa pois leikkauttanut tähti nähtiin hetki sitten ostamassa savukkeita huoltoasemalta oltuaan treffeillä näyttelijä Brenda Songin kanssa.

Vuonna 2013 Culkin esiintyi The Pizza Underground -nimisen coverbändin keulahahmona. Viimeisin Culkin tähdittämä elokuva Changeland ilmestyi vuonna 2017. 

John Heard

Perheen isää Peter McCallisteria näytellyt John Heard esiintyi elokuvan jälkeen sarjoissa, muun muassa NCIS: Los Angelesissa ja Sopranoksessa.

Näyttelijä menehtyi perjantaina 21. heinäkuuta leikkauksen jälkeen ollessaan 72-vuotias.

Catherine O´Hara

Menestynyt koomikko, Catherine O´Hara, 63, on näytellyt elokuvan jälkeen muun muassa Surkeiden sattumusten sarjassa, fantasia- ja komediaelokuvassa Beetlejuice sekä Christopher Guestin komedioissa Best in Show ja A Mighty Wind.

Nykyään kaunottaren voi bongata tv-ohjelmasta Schitt's Creek.

Daniel Stern

Hilpeän Marv Merchants -roolinsa jälkeen Daniel Stern, 59, näytteli toisessa 90-luvun hittielokuvassa Kaupunkicowboyt ja jatkoi sen jälkeen sivurooleissa muun muassa sarjoissa House of Lies ja Getting on.

Kieran Culkin

Elokuvasta karmivana Kevinin pikkuveljenä muistettu Kieran Culkin, 34, on todellisuudessakin Macaulay Culkinin pikkuveli. Nuorempi Culkin tähditti elokuvan jälkeen Broadwayn näytöksessä This Is Out Youth ja rikossarjadraama Fargon toisessa tuotantokaudessa.

Joe Pesci

Harry Lime -nimistä varasta näytellyt Joe Pesci, 74, siirtyi elokuvan jälkeen tähdittämään Serkkuni Vinny -rikoskomediaelokuvaa ja isännöimään Saturday Night Live -showta. Näyttelijä on uransa aikana ehtinyt julkaista myös blues-albumin.

Vuoden 1994 jälkeen monilahjakkuus jättäytyi eläkkeelle. Nykyään hän pelaa golf-turnajaisissa kuuluisuuksien kanssa.

Donald Trump

Myös yhdysvaltojen nykyinen presidentti Donald Trump, 71, näytteli aikoinaan Yksin kotona -elokuvassa. Tuolloin Trump tunnettiin New Yorkin menestyneenä bisnesmiehenä ja hän teki lyhyen cameoroolin elokuvassa esiintymällä omana itsenään.

Devin Ratray

Devin Ratray, 40, nappasi aikoinaan haastavan pahan isoveljen, Buzzin, roolin elokuvasta. Vaikka Ratrayn nimi ei elokuvasta tunnetuksi noussutkaan, hän kiri myöhemmin urallaan menestyneeksi viihdemieheksi.

Elokuvan jälkeen hän on tähdittänyt muun muassa draamasarjoissa Kallista kipua ja Kova laki.

Lähde: People.com

Lue myös:

    Uusimmat