Hirvittääkö? MTV Uutiset testasi Linnanmäen uuden vuoristoradan – katso video: "Varmaan hurjin ajo, missä olen ikinä ollut"

7:48

Linnanmäen uutuuslaite Taiga avautuu huomenna aamupäivällä yleisölle. Tänään vuoristorataa esiteltiin medialle ja MTV Uutiset pääsi testaamaan hurjan uutuuslaitteen.

Vuoristoradan kyydissä mennään neljä kertaa pää alaspäin ja katsotaan maisemia radan korkeimmalta kohdalta 52 metristä. Yli kilometrin mittaisen radan huippunopeus on 106 kilometriä tunnissa.

– Olemme todella innoissamme, että pääsemme avaamaan huikean uuden ratalaitteemme. Taiga on varta vasten suunniteltu Linnanmäelle meidän toiveittemme mukaiseksi ja siinä on monia ainutlaatuisia piirteitä, kertoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

– Yksi elämyksenluojista on kaksi huikeaa laukaisua. Lisäksi ratalaite risteää neljän muun Linnanmäen laitteen kanssa, mikä tuo uudenlaisia elämyksiä ratalaiteajoon, huvipuiston tekninen johtaja Anssi Tamminen kuvailee.

"Aivan älyttömän huikee"

MTV Uutiset pääsi testaamaan vuoristorataa jo tänään. Ennen kyytiin pääsyä tunnelma oli jännittävä. 

–Täytyy tunnustaa, että olen varsinainen jänishousu. Vähän valmiiksi kuumottaa, MTV:n toimittaja Sami Lindfors sanoi ennen laitteen testausta. 

Hurjan kyydin jälkeen hänellä oli hymy herkässä. 

–  Tämä on varmaan hurjin ajo missä olen ikinä ollut. Pyöritään, mennään kovaa, aivan älyttömän huikee. Jos vain vatsa ja kantti kestää, niin kyytiin vaan, Lindfors sanoo. 

Laite avataan yleisölle huomenna kello 11. Jonotusalue aukeaa jo kello 10.30.

– Toivomme, että Taiga kiinnostaa niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin laiteintoilijoita ja toivotammekin kaikki hurjapäät haastamaan itsensä ja lähtemään ainutlaatuiselle Taiga-matkalle, Adlivankin päättää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja