"Hirveästi ei ole kauniita sanoja tällä hetkellä mielessä" – Sportilta lensi kolme pelaajaa suihkuun

Jukurien ja Sportin kohtaamisessa oli selkeä työnjako. Vieraat ottivat pelin jäähyt, Jukurit teki maalit. Kolme ylivoimamaalia tehnyt Jukurit voitti 6–1.

Sportin Jared Wilsonin ja Aleksi Ainalin ottelu päättyi jo avauserässä suihkukomennukseen selästä taklaamisesta. Roope Talaja lähetettiin aikaiseen suihkuun päätöserässä jalkapyyhkäisystä.

– No, ei ole hirveästi kauniita sanoja tällä hetkellä omassa mielessä. Silloin on parempi pitää suuta vähän soikeammalla. Emme antaneet itsellemme mahdollisuutta tänään kamppailla tuloksesta saatikka hyvästä suorituksesta, Sportin päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma totesi ottelun jälkeen.

– Varmasti mietinnän paikka itselle ja monelle muulle kopissa. Ei ole ensimmäinen kerta, kun näin käy. Harmittaa, hän jatkoi. 

Jukurien ylivoimapeli oli tehotonta kiekon siirtelyä ilman laukauksia. Jukurit pelasi ylivoimaa lähes 15 minuuttia (18.30–3.48) vieraitaan enemmän.

– Mielestäni pysyimme hyvin tyynenä, emmekä lähteneet provosointiin mukaan. Ja pystyimme vielä kolmannessa erässä tekemään muutama maali lisää. Maksoimme kovan hinta tänään kovan hinnan selkään taklauksien vuoksi. Hieno voitto, mutta jäi vähän happama maku suuhun, totesi Jukurien valmentaja Pekka Kangasalusta.

– Ylivoimalla oli mahdollisuus tehdä enemmänkin maaleja. Kun ei tehty, se vaikeutti muutakin pelaamistamme. Olihan silläkin merkitystä, että kaksi (Ville Leskinen ja Jesper Piitulainen) ykkösylivoimamme pelaajaa putosi rivistöstä kesken ottelun, hän jatkoi.

Sportin sentteri Turo Asplund puolestaan pääsi yrittämään maalintekoa vanhaa seuraansa vastaan rangaistuslaukauksesta, mutta ei onnistunut maalinteossa. 

– Otamme liikaa jäähyjä, mutta en tiedä onko niissä kurittomuutta vai huolimattomuutta. Nyt "Rajulla" (Jukurien maalivahti Sami Rajaniemi) taisi olla aika hyvin muistissa rankkarikikkani, kommentoi Asplund.

Jukurien tehoketjun muodostivat Julius Vähätalo (2+0) ja laitahyökkääjät Mika Partanen (1+1) ja Vadim Pereskokov (2+1).

Lue myös:

    Uusimmat