Kolme ulosajoa samassa ottelussa – Jukurit ryöpytti Sportin

Mikkelin Jukurit otti 6-1-voiton Vaasan Sportista jääkiekon SM-liigassa keskiviikkona. Ottelun puhutuimmat tapahtumat olivat kuitenkin Sportin kolme suihkukomennusta.

Kahdelle Sportin pelaajalle tuomittiin suihkukomennukset jo avauserän aikana, kun ensin Jared Wilson taklasi itsensä suihkuun ja hetkeä myöhemmin oli Aleksi Ainalin vuoro.

Molemmille vihellettiin 5+20 -minuutin pelirangaistukset selästä taklaamisesta. Päätöserässä Roope Talaja löysi vielä tiensä ennen aikaisesti suihkun puolelle, kun hänelle tuomittiin niin ikään 5+20 -minuutin pelirangaistus jalkapyyhkäisystä.

Jukurit meni menojaan jo ensimmäisessä erässä. Mikkeliläiset tekivät kolme maalia, kun Julius Vähätalo onnistui kaksi kertaa ja Miika Roine kerran maalinteossa.

Päätöserässä Vadim Pereskokov lisäsi johdon jo neljään maaliin, mutta Sportin Chris DeSousa survoi 1-4-kavennusmaalin.

Mika Partanen ja Pereskokov kuitenkin tekivät vielä erän aikana 6-1-loppulukemat. Voittonsa ansiosta Jukurit nousi sarjassa kuudenneksi.

SaiPa kukisti JYPin

SaiPa otti kolme pistettä, kun se kaatoi Jyväskylän JYPin 2-1-lukemin Lappeenrannassa.

SaiPan sankarina toimi John Persson, joka laukoi 2-1-voittomaalin vain reilu minuutti ennen kolmannen erän päättymistä.

SaiPa aloitti ottelussa maalinteon, kun Elmeri Kaksonen vei joukkueen 1-0-johtoon. Jani Tuppurainen toi JYPin tasoihin päätöserässä, mutta se ei kuitenkaan riittänyt. 

Ottelun erikoisuus oli se, että avauserä jouduttiin keskeyttämään kesken kaiken, kun pleksilasiin tuli halkeama ja se piti vaihtaa.

Voittonsa ansiosta SaiPa nousi sarjassa sijalle 11.

 

Lue myös:

    Uusimmat