Mainos

Hipsterit töihin! Nissan suunnitteli tulevaisuuden työpaikan pakettiautoon

1:03

Nissan on suunnitellut yhteistyössä Studio Hardie ‑muotoilutoimiston kanssa e-NV200 WORKSPACe ‑pakettiauton. Täysin sähköisen auton tavaratilassa on jokaisen hipsterin unelmatyöhuone.

Maailmalla yleistyvät toimistot, joissa työntekijöillä ei ole nimettyjä työpisteitä. Nissanin e-NV200 Workspace on suunniteltu vastaamaan tähän tarpeeseen.

Pyörillä kulkevassa toimistossa on sisäänrakennettu taittuva työpöytä, kosketusnäytöllinen tietokone, langaton verkkoyhteys, älypuhelimella ohjattava LED-valaistus, langaton latauspiste kännykälle, Bluetooth-äänijärjestelmä, minijääkaappi sekä espressokone.

Auton on tarkoitus näyttää mihin kaikkeen Nissanin sähköinen pakettiauto taipuu, sekä havainnollistaa miltä tulevaisuuden työtila voisi näyttää samalla kun työnteko muuttuu joustavammaksi työpaikoilla.

Pakettiautoon rakennettu työtila voi olla myös ratkaisu pieniyrityksille tai yrittäjille, joiden tarvitsee liikkua paljon työn ohessa, tai joille työhuoneiden vuokrat kaupunkien keskustoissa ovat liian kalliita.

Nissanin mukaan auton lataaminen täysin tyhjästä 80 prosentin lataukseen kestää pikalatauksella vain 30 minuuttia. Jos e‑NV200 Workspacen haluaa jättää lataamaan pysäköitynä, on autossa myös teline taitettavaa polkupyörää varten.

Työtilan suunnitellut Studio Hardien perustaja ja muotoilija William Hardie halusi noudattaa vähäpäästöisen ajoneuvon henkeä ja tehdä työhuoneesta mahdollisimman ekologisen. Liikkuvassa työhuoneessa käytetyt materiaalit ja teknologia ovatkin kestävän kehityksen mukaisia ja mahdollisimman energiatehokkaita.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.