Hiljaisuudessa pysytellyt laulaja Hanna Pakarinen äitiydestä: "Maailmani on muuttunut suuresti"

Hanna Pakarisella on edessään ensimmäinen joulu puolivuotiaan esikoispoikansa kanssa.

Jo muutaman vuoden hiljaiseloa pitänyt laulaja Hanna Pakarinen valmistautuu viettämään ensimmäistä perhejouluaan. Pakarinen sai toukokuussa esikoispoikansa muusikkomiehensä Risto Niinikosken kanssa, joka on kulkenut laulajan rinnalla jo yli kymmenen vuotta.

Vaikka artisti on äitiyslomalla, piipahti hän Stadi vs. Lande -ohjelman kuvauksissa ja hänet nähdään ohjelman avausjaksossa 25.1.2019 MTV3-kanavalla. Kuvauspäivänä tuoreen äidin mielessä olivat päällimmäisenä joulusuunnitelmat.

– Oman perheemme joulutraditiot ovat vielä hakusessa, saa nähdä millaisiksi ne muodostuvat. Tänä vuonna aiomme viettää jouluaaton Helsingissä ja painella sitten välipäiviksi sukulaisia kiertämään Itä-Suomeen Lappeenrannan suuntaan, Pakarinen kertoo.

Monen muun tiedostavan kuluttajan tapaan myös Pakarinen on huolissaan ilmastonmuutoksesta ja puhuu aineettomien joululahjojen puolesta.

– Luulen, että lähipiiristäni kukaan ei tarvitse lisää krääsää. Omaa lastani en edes halua opettaa lahjavuoriin, artisti sanoo.

Ensi vuonna Pakarinen vihjailee palaavansa musiikin pariin, mutta tarkempia aikeitaan hän ei kuitenkaan vielä paljasta.

– Äitiysloma loppuu keväällä, ja minulla on sen jälkeen kaikenlaisia suunnitelmia. Maailmani on muuttunut suuresti, ja ajattelen nykyään paljolti toisella tavalla. Tästä kaikesta on hyvä lähteä ammentamaan, nainen sanoo salaperäisesti.

Kuuluisuuteen Pakarinen nousi vuonna 2004 voitettuaan Suomen ensimmäisen Idols-kilpailun. Artistin edellinen, järjestyksessä seitsemäs studioalbumi Synnyin, elän, kuolen julkaistiin vuonna 2016.

Stadi vs. Lande MTV3-kanavalla tammikuussa 2019!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja