Hervannan surma poliisille edelleen täysi mysteeri

Pirkanmaan poliisi ei kertomansa mukaan ole edennyt Hervannassa syyskuun 5. päivä sattuneen kiinalaisnaisen surman tutkinnassa.

- Meillä on useita tutkintalinjoja edelleen auki. Tutkinnassa ei ole käynyt ilmi, että uhria olisi aiemmin uhkailtu tai että hänellä olisi ollut vihamiehiä. Aamulehden tämänpäiväinen uutinen, jossa teon kerrotaan olleen umpimähkäinen, on kuitenkin yksipuolinen näkemys, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pasi Nieminen.

Niemisen mukaan siitä, että uhrin maahanmuuttajataustalla olisi ollut merkitystä tekoon, ei myöskään ole saatu viitteitä.

"Ei erityistä epäiltyä"

Tutkinnanjohtajan mukaan poliisilla ei tällä hetkellä ole ketään erityistä epäiltyä. Siitä, paljonko jutun tiimoilta on tehty kuulusteluja, poliisi on vaitonainen.

- Erittäin paljon olemme tehneet toimenpiteitä jutun selvittämiseksi, mutta mitä ja millä tavalla, sitä emme kerro. Emmekä myöskään kerro miten tutkinta tästä eteenpäin jatkuu, toteaa Nieminen.

Kiinalaisnainen surmattiin syyskuun alussa puolen päivän aikaan, kun hän oli palaamassa lounastunnilta takaisin työpaikalle. Surma tapahtui Näyttelijänpuistosta kohti Hermiaa kulkevalla hiekkatiellä.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat