Herttuatar Meghan totuttelee elämään tuoreena äitinä – kuninkaallisen odotetaan palaavan pian julkisuuteen

6:07
Brittihovin uusin tulokas esiteltiin maailmalle

Esikoisensa saaneen herttuatar Meghanin arvellaan palaavan julkisuuteen kesän alussa.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry saivat esikoisensa, Archie Harrison Mountbatten-Windsorin maanantaina 6. huhtikuuta. Onnellinen herttuapari esitteli pienokaisensa keskiviikkona 8. huhtikuuta, paljastaen samalla tämän nimen.

Meghan jäi äitiyslomalle huhtikuussa, ja 8. toukokuuta järjestetty lyhyt lehdistön tapaaminen on ainut tilaisuus, jossa herttuatar on sen jälkeen nähty. Prinssi Harry sen sijaan astui julkisuuteen jo samana päivänä poikansa synnyttyä, kertoen ilouutisen lehdistölle.

Harry ei ole ottanut isyyslomaa, vaan hänet on nähty muutenkin useissa erilaisissa edustustilaisuuksissa, kuten esimerkiksi Alankomaissa, jonne Harry lähti käynnistämään vuoden 2020 Invictus Gamesin odotuksen.  

Meghan on pysytellyt vauvansa kanssa poissa julkisuudesta ja totuttelee elämään uutena äitinä todennäköisesti herttuaparin kotona Frogmore Cottagessa. Epäillään, ettei kuitenkaan kulu pitkään, kunnes herttuatar nähdään jälleen julkisuudessa.

Vuosi sitten kesäkuussa Meghan debytoi Buckinghamin palatsin parvekkeella Trooping the Colour -tapahtumassa muun kuninkaallisen perheen kanssa ensimmäistä kertaa mentyään naimisiin prinssi Harryn kanssa. Lauantaina 8. kesäkuuta järjestettävällä tapahtumalla kunnioitetaan kuningatar Elisabetin 93-vuotissyntymäpäivää, joka tosin oikeasti on huhtikuussa.

Vaikka Trooping the Colour -tapahtumaan ovat usein osallistuneet myös useat kuninkaalliset lapset, ei pientä Archieta tapahtumassa todennäköisesti kuitenkaan nähdä. Vuonna 2018 prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kuopusta prinssi Louisia ei nähty tapahtumassa, sillä pieni prinssi oli tuohon aikaan vain muutaman kuukauden ikäinen ja näin ollen vielä liian nuori osallistuakseen juhlallisuuksiin.

Vaikka Meghan jättäisi Trooping the Colourin väliin, on todennäköistä, että sekä hänet ja pieni Archie tullaan kuitenkin näkemään julkisuudessa tulevan kesän aikana.

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja