Harryn ja Meghanin esikoisen nimi käynnisti spekulaatiot – kunnianosoitus Dianalle?

3:07
Herttuatar Meghan ja prinssi Harry esittelivät esikoisensa.

Harryn ja Meghanin pojan nimeksi tuli Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Prinssi Harrynja herttuatar Meghaninesikoinen syntyi maanantaina 6. toukokuuta. Keskiviikkona Kensingtonin hovi julkaisi myös lapsen nimen. Nimekseen poika sai Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Harrisonilla viitataan tietysti Harryn poikaan, mutta Archie-nimi on herättänyt kysymyksiä. Parin spekuloitiin aiemmin päätyvän perinteisempään nimeen kuten Arthur tai Albert. 

On mahdollista, että Archie on kunnianosoitus prinssi Harryn edesmenneelle äidille, prinsessa Dianalle, sillä hän on sukua Archibald Campbellilla, joka oli Argyllin 9. jaarli. Hän eli vuosina 1629-1685, mutta tuli mestatuksi vastustettuaan Englannin kuningas Jaakko II.

Prinssi Harry on aiemmin kertonut, että pyrkii kunnioittamaan prinsessa Dianan muistoa kaikin mahdollisin keinoin. Harryn ja Meghanin häissä esimerkiksi nähtiin prinsessan suosikkikukkia, ja Harry kosi Meghania sormuksella, joka oli peräisin Dianan kokoelmista.

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja